Ιστορική πρόκριση του “ΟΔΥΣΣΕΑ”

Μέλος της ιστορίας του συλλόγου αποτελεί πλέον η φετινή ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ. Με ρεκόρ 14 νίκες και μόλις 1 ήττα βρίσκεται στην δεύτερη θέση (στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ χάνει το goal average) και 3 αγωνιστικές πριν το τέλος έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στην Β’ ΦΑΣΗ του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ της Ε.Σ.Κ.Α.

Οι συντελεστές αυτής της πολύ μεγάλης επιτυχίας αν αναλογιστεί κανείς ότι βρισκόμαστε στον τρίτο χρόνο λειτουργίας του συλλόγου είναι οι: Βαρδουνιώτης Δημήτριος, Γιανναράκης Ιωάννης, Δημόπουλος Αναστάσιος, Λιβάνης Νικόλαος, Μανθόπουλος Μιχαήλ, Μανωλάτος Αλέξανδρος, Μαράση Μικέλ, Μαρόπουλος Ανδρέας, Μιχελής Αναστάσιος, Μοίρας Αλέξανδρος, Πατσατζόγλου Παναγιώτης, Πίσσας Φίλιππος, Ρεμπής Μάριος, Ρουσάκης Παναγιώτης, Στέφανος Ιωάννης, Τσιανέλης Νεκτάριος.

Το τμήμα του μπάσκετ φέτος έχει 11 αγωνιστικά τμήματα. Όλοι οι αθλητές του συλλόγου έχουν την δυνατότητα να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες μέσα από τους αγώνες.

Το τμήμα volley έχει κάνει φέτος αρκετά βήματα προόδου. Τον Φεβρουάριο αναμένεται να ξεκινήσουν και οι αγώνες του τμήματος παγκορασίδων.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ (basketball-volleyball):

Κος Μαϊχόσογλου Ηλίας

wind: 6939453673 whats up: 6938681672 σταθερό: 2118505335

WEB SITE: odysseusbc.gr – FACEBOOK: Odysseus bc

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (official group)