Το παρκάρισμα κοντά στις στροφές των δρόμων προκαλεί δυσκολίες, στα μεγάλα οχήματα να στρίψουν

Το παρκάρισμα οχημάτων κοντά στις στροφές δυσκολεύουν ορισμένα μεγάλα οχήματα να στρίψουν δυσκολεύοντας τους οδηγούς αρκετές φορές.

Γράφαμε προ ημερών πως γερανοφόρο όχημα της ΔΕΔΔΗΕ επί της οδού Καραολή δεν μπορούσε να στρίψει και να βρεθεί στην Ελευθερίου Βενιζέλου επειδή κοντά στις γωνιές ήταν παρκαρισμένα οχήματα. Αποτέλεσμα ο οδηγός του να διασχίσει ολόκληρη την οδό για να βγεί στην Μεγάλου Αλεξάνδρου και από εκεί να βρεθεί στην κεντρική μας λεωφόρο.

Επίσης προχθές Κυριακή τα λεωφορεία γύρω από την πλατεία του Προφήτη Ηλία δεν μπορούσαν να στρίψουν ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Παρκαρισμένα οχήματα στις γωνίες Π. Π. Γερμανού και Χίου, όπως επίσης και Δεληγιάννη.

Εχθές Δευτέρα το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισε το απορριμματοφόρο του δήμου της βιοανακύκλωσης στη γωνία Π. Πολεμιστών και Κρήτης. Τα οχήματα που ήταν παρκαρισμένα και από τις δύο πλευρές της οδού Κρήτης δυσκόλεψαν αφάνταστα τον οδηγό του απορριμματοφόρου να πάρει την στροφή.

Αφού τέλος πάντων έστριψε συνέχισε την περισυλλογή από τους καφέ κάδους που πλέον σιγά  – σιγά γίνονται όλο και περισσότερο αποδεκτοί από την κοινωνία της πόλης μας.