Κωνσταντίνος Παϊτέρης: Ευχόμαστε αυτή τη φορά να μην ξεχαστεί η πλατεία Δημοκρατίας, από τη δημοτική αρχή…

Αγαπητοί φίλοι και φίλες ,

Σε λίγες ημέρες “έρχεται” ο μήνας Δεκέμβριος. Θα διανύσουμε τον μήνα των εορτών που φέρνει το μήνυμα της αγάπης και της γέννησης του θεανθρώπου Χρήστου μας.

Την περίοδο αυτή, Όλοι οι άνθρωποι η καρδιά τους πλημμυρίζει και γεμίζει με το αίσθημα της αγάπης της ελπίδας και της προσφοράς στον συνάνθρωπο του .

Η πόλη μας για μια ακόμη φορά όπως και κάθε πόλη θα βάλει τα γιορτινά της, θα γεμίσουν οι πλατείες και οι δρόμοι με λαμπιόνια, χριστουγεννιάτικα στολίδια και δέντρα ενώ θα ακούγονται τα κάλαντα από δρόμο σε δρόμο και από γειτονία σε γειτονιά φέρνοντας το χαρμόσυνο μήνυμα και κλίμα των Χριστουγέννων και της Γέννησης του Χριστού.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτή την φορά να μην “ξεχαστεί” και η “δική”’ μας πλατεία από την Δημοτική Αρχή. Η πλατεία Δημοκρατίας.

Που ως δημότες και κάτοικοι της περιοχής θεωρούμε ότι θα πρέπει και εμείς να έχουμε τα ίδια δικαιώματα και με τους άλλους συνανθρώπους μας και συμπολίτες μας καθώς και την ίδια αντιμετώπιση από τον Δήμο.

Πιστεύουμε ότι θα πρέπει και οι κάτοικοι της περιοχής της πλατείας Δημοκρατίας να νιώσουν το κλίμα των Χριστουγέννων και εορτών για να μπορέσουν ειδικότερα τα μικρά παιδιά να χαρούν σκορπίζοντας το χαμόγελο τους σε όλους μας .

Θεωρούμε και Πιστεύουμε ότι και αυτή την Πλατεία Φέτος θα την στολίσει ο δήμος μας με τα λαμπιόνια, χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά και ότι άλλο απαιτείται για να μπορέσουν και οι κάτοικοι της να νιώσουν ότι είναι κομμάτι της Αγίας Βαρβάρας και κομμάτι του Δήμου μας.

Σας εύχομαι από καρδίας καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα σε όλους σας .

Κύριε Πάρη Βαμβακόπουλε σας ευχαριστώ πολύ εσάς και την εφημερίδα προοδευτική για την Φιλοξενία.

Με εκτίμηση
Παϊτέρης Κωνσταντίνος