Βαθιά σκοτάδια σε οικοδομικά τετράγωνα της πόλης μας, επί μία εβδομάδα, ενώ η εγκληματικότητα καλπάζει…

Ενώ η εγκληματικότητα καλπάζει στην πόλη μας και οι κλοπές και διαρρήξεις οχημάτων και ακινήτων είναι στην ημερήσια διάταξη, εδώ και μια εβδομάδα, από το περασμένο Σάββατο 5 Νοεμβρίου, πολλά οικοδομικά τετράγωνα είναι εκτός δημοτικού φωτισμού τα βράδια και δεκάδες κατοικίες και καταστήματα πνιγμένα στο σκοτάδι.

Παιδιά με τους γονείς τους και νεαρά άτομα που γυρνούν από φροντιστήρια και άλλες δραστηριότητες τους περπατούν σε δρόμους χωρίς φωτισμό.

Ο δήμος όπως μας πληροφόρησαν έχει ενημερωθεί από την Δευτέρα που μας πέρασε αλλά έως και εχθές το βράδυ επικρατούσε βαθύ σκοτάδι στους δρόμους Επτανήσου, Λυκούργου, Υψηλάντη, Καραολή από τη Στέφανου Σαράφη έως την κεντρική μας λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου και σύμφωνα με συμπολίτισσά μας και κάτω από αυτήν στην οδό Περικλέους.

Ελπίζουμε μόνο αυτή η συσκότιση να μην έχει να κάνει με την εφαρμογή κάποιου προγράμματος εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας από το δήμο.

Σε κάθε περίπτωση επειδή οι καιροί είναι πονηροί και επικίνδυνοι, ο δήμος οφείλει σήμερα κι όλας να επιδιορθώσει το πρόβλημα και ο δημοτικός φωτισμός να είναι αναμμένος τα βράδια σε όλους τους δρόμους της πόλης μας.