Συνάντηση Γιάγκα – Σαρόπουλου με στελέχη τους, για ανταλλαγή απόψεων…

Οι επικεφαλής των παρατάξεων “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ” και εκείνης συνέχειας του τ. δημάρχου κ. Καπλάνη, κ.κ. Μιχάλης Γιάγκας και Κωνσταντίνος Σαρόπουλος, συναντήθηκαν προχθές το βράδυ, περιστοιχιζόμενοι από στελέχη τους και συζήτησαν επί των πολιτικών θεμάτων και ιδιαίτερα των τοπικών, εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών σε 11 μήνες.

Κοινή διαπίστωση των δύο πλευρών ήταν πως η πόλη μας χρειάζεται αλλαγή δημοτικής αρχής όχι μόνο για τον τρόπο διοίκησης αλλά και αποτελεσματικότητάς της.

Οι απόψεις και των δύο πλευρών συνέπεσαν σχεδόν σε όλα και οι εκτιμήσεις τους ήταν ταυτόσημες.

Ολοκληρώνοντας το ρεπορτάζ μας από τη συνάντηση, η οποία ήταν η πρώτη των δύο ανδρών με συνοδεία στελεχών τους, οφείλουμε να υπογραμμίσουμε πως ενώ ήταν εύκολη η προσέγγιση των δύο φορέων όσον αφορά τις αντιλήψεις και τους στόχους τους, δεν γνωρίζουμε πως θα εξελιχθεί, όταν φτάσουμε στο δια ταύτα.

Βασική προϋπόθεση, όπως εκτιμάται από πολιτικούς κύκλους, για θετικό αποτέλεσμα, για εκείνους, στις εκλογές, θα είναι είναι η συνεργασία τους προεκλογικά, κάτω από την ίδια σημαία και ονομασία και φυσικά υπό έναν επικεφαλής, κοινής αποδοχής.