Η συμπολίτισσά μας Βαρβάρα Αγαπητού, Παγκόσμια Χάλκινη Πρωταθλήτρια JU-JITSU 2022

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΑΛΚΙΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ JU-JITSU 2022 η Βαρβάρα μας στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες μέρες στο Abu Dhabi στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε και κατέκτησε την 1 Θέση στο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΌ Πρωτάθλημα, την 1η Θέση στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Πρωτάθλημα και την 3η Θέση στο ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ Πρωτάθλημα στη Βοσνία και τώρα την 3 Θέση στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Πρωτάθλημα στο Αbu Dhabi .

Σε ερώτηση μας για το μυστικό της επιτυχίας της μας απάντησε πως ο μόνος τρόπος για να φτάσεις ψηλά είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις. Η καρδιά, το μυαλό και η ψυχή ειναι λοιπόν το μυστικό της επιτυχία της.

Απο την ηλικία των 6 ετών όπου και ξεκίνησε τον αθλητισμό έως και σήμερα βρίσκετε καθημερινά στο ΤΑΤΑΜΙ και προπονείται σκληρά.

Πάντα δίπλα της ο προπονητής της κ. Ζήσης Τζιότζιος απο τις σχολές Πολύμαχον (Χαϊδάρι-Πετρούπολης) έχει γίνει πλέον ο δεύτερος πατέρας της, μας εκμυστηρεύτηκε, όπου και του οφείλει όλη της την αθλητική εξέλιξη.

Κλείνοντας ήθελε να ευχαριστήσει την οικογένειά της, το στήριγμά της, η οποία μόνη της και χωρίς κάποια βοήθεια απο κάπου, καθώς τα έξοδα είναι μεγάλα για όλα αυτά τα πρωταθλήματα στο εξωτερικό, βρίσκεται δίπλα της και την στηρίζει στην εκπλήρωση των στόχων της.