Ευχάριστη ατμόσφαιρα και ουσιαστική πολιτική συζήτηση σε τοπικά και γενικότερα θέματα, στην εκδήλωση της “ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ”

Δύσκολα πετυχαίνει κανείς ευχάριστη ατμόσφαιρα υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής και ουσιαστική πολιτική συζήτηση σε τοπικά και γενικότερα θέματα.

Εχθές το βράδυ η παράταξη του Μιχάλη Γιάγκα “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ” κατάφερε να τα παντρέψει και τα δύο και να φύγουν στο τέλος της όμορφης βραδιάς κερδισμένοι και ενημερωμένοι, όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της, στο αναψυκτήριο “ΛΙΘΟΣ”.

Στην πρόσκληση της παράταξης Γιάγκα εκατοντάδες συνδημότες μας, αλλά και εξέχοντες προσωπικότητες της επαγγελματικής ζωής και κοινωφελών οργανισμών έδωσαν το παρόν τους.

Η μάζωξη ξεκίνησε με όμορφη μουσική που διατηρούσε την ατμόσφαιρα ζεστή και εγκάρδια, ενώ λίγο αργότερα ο επικεφαλής της παράταξης κ. Γιάγκας στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε κυρίως σε δυο ζητήματα.

Πρώτον στην αναγκαιότητα συσπείρωσης των δυνάμεων της αντιπολίτευσης σε ένα ψηφοδέλτιο απέναντι σε αυτό του δημάρχου κ. Μίχου, για να δοθεί τέλος στην εξουσία του και τον τρόπο που αυτή ασκείται και δεύτερον στην παρουσία της “ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ” στα όσα συμβαίνουν στην Αγία Βαρβάρα, τόσο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο με καίριες παρεμβάσεις, όσο και με ενημερωτικές συναντήσεις και ανακοινώσεις της παράταξης.

Τόσο ο κ. Γιάγκας, όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του δεν έκρυψαν την αισιοδοξία τους για μια νικηφόρα εκλογική μάχη στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Η βραδιά συνεχίστηκε με ευχάριστο μουσικό πρόγραμμα, καλή διάθεση και εποικοδομητικούς διαλόγους…

Σχετικά με την χθεσινοβραδινή εκδήλωση η παράταξη του κ. Γιάγκα μας έστειλε το παρακάτω δελτίο τύπου με τις φωτογραφίες προς δημοσίευση:

Δελτίο τύπου 3-11-22

Εξαιρετικά εντυπωσιακή υπήρξε η συμμετοχή των συμπολιτών μας στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Παράταξη του ΜΙΧΆΛΗ ΓΙΆΓΚΑ «Δυνατή Πόλη», την Τετάρτη  το βράδυ στο Λίθο.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Μιχάλης Γιάγκας τόνισε ιδιαίτερα:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα δημοτικά πράγματα και την αποχώρηση του τέως δημάρχου, διαμορφώνονται τέτοιες προϋποθέσεις ώστε να συσπειρωθούν όλες οι δυνάμεις της πόλης για μια ουσιαστική  αλλαγή στο δήμο μας.

Για το λόγο αυτό, καλούμε  όλους τους συλλογικούς φορείς της πόλης και τους ανθρώπους που αντιτίθενται στην πολιτική της δημοτικής αρχής, να συσπειρωθούν για μια ενιαία κάθοδο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Καλούμε τους κοινωνικούς φορείς, τους πολιτιστικούς συλλόγους, τους αθλητικούς συλλόγους, τους ενδιαφερόμενους πολίτες και τις άλλες παρατάξεις, σε μια εκστρατεία συσπείρωσης,  για  να πάρουν ανάσα οι δημότες και να διαμορφωθεί ένα περιβάλλον ανάπτυξης, δημοκρατίας και σεβασμού προς  τους ανθρώπους, τους εργαζόμενους, τους επιχειρηματίες, τους πολίτες.

Η παράταξη ΔΥΝΑΤΗ  ΠΟΛΗ είναι ανοιχτή σε κάθε συζήτηση -χωρίς προαπαιτούμενα  και αποκλεισμούς- που θα δημιουργεί προϋποθέσεις ΝΙΚΗΣ και θα  αποτρέψει στο μέλλον να διοικείται  η πόλη από ένα «ΚΑΘΕΣΤΩΣ».

Η παράταξή μας, ΔΥΝΑΤΉ ΠΟΛΗ, έδειξε Συνέπεια Αποφασιστικότητα Ανθεκτικότητα Αγωνιστικότητα. Αντιστάθηκε στο διχαστικό χαρακτήρα της διοίκησης του Δήμου, στις διώξεις και τις μηνύσεις πολιτών και εργαζομένων και στον αυταρχισμό και την αλαζονεία  της δημοτικής αρχής και είχε ενεργό συμμετοχή σε όλα τα όργανα διοίκησης του Δήμου».

Τέλος ευχαρίστησε τον μαέστρο Γιάννη Κουρκουμέλη, την ορχήστρα, τους καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση και τους Δημότες  για τη μεγάλη συμμετοχή.