Αγχωτική νίκη της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ – Οι βαθμοί όμως μετράνε…

Ένας αγώνας που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε άνετη και με μεγάλο σκορ νίκη, παραλίγο να “τουμπάρει” και να σημειωθεί η έκπληξη, μπροστά σε δεκάδες οπαδούς και φίλους της ΑΠΕ.

Ο λόγος για την αναμέτρηση της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, κόντρα στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου στο γήπεδο στα Ριμινίτικα, την Κυριακή το πρωί 23 Οκτωβρίου 2022.

Η ομάδα μας εμφανίστηκε με όρεξη στον αγωνιστικό χώρο στέλνοντας το μήνυμα στην αντίπαλη ομάδα για το ποιος είναι το αφεντικό στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα η υπεροχή της σφραγίστηκε και με εξαιρετικό γκολ του Κοπανά στο 10ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης.

Η ΑΠΕ έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της λίγα λεπτά αργότερα (17΄) όταν σε πέναλτι που κέρδισε, ο Κατσικογιάννης δεν κατάφερε να ξεγελάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα ο οποίος απέκρουσε το σουτ, κρατώντας το σκορ στο 1 – 0.

Την ίδια κατάληξη είχε και  δεύτερο πέναλτι υπέρ της ΑΠΕ, στο 45ο λεπτό, που χτύπησε αυτή τη φορά ο σκόρερ του αγώνα, με τον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας να κατεβάζει τα ρολά για μια ακόμα φορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο μη ΑΠΕ εμφανίστηκε μουδιασμένη, σε σχέση με το πρώτο και έδωσε χώρο στην αντίπαλη ομάδα η οποία στο τελευταίο 15λέπτο του αγώνα αύξησε την πίεση, κυριαρχώντας στη μεσαία γραμμή, αλλά χωρίς να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στις  προσπάθειές της.

Τελικό σκορ λοιπόν ΑΠΕ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 1 – 0.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Αλεξόπουλος, Μαζμανίδης, Κρητικός, Μπάκας Αλ., Μαθιούδης (60΄ Μπίκος), Κατσικογιάννης (60΄ Κυβέλος), Σωτηρόπουλος, Πατσατζόγλου (70΄ Λαδένογλου), Καραδήμας, Κοπανάς, Γιαννόπουλος Δ. (75΄ Τουφεξίδης)

ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ την ερχόμενη Τετάρτη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους ΤΡΑΧΩΝΕΣ για την τρίτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται το επόμενο Σαββατοκύριακο με την ομάδα μας να αγωνίζεται εκτός έδρας με τους Αγίους Αναργύρους.