Στην οδό Αιμίλιου Βεάκη εμφανίστηκαν μηχανήματα αλλά αντέδρασαν ορισμένοι κάτοικοι, στην προοπτική κοψίματος κάποιων μεγάλων δένδρων…

Στις αρχές του 2019, όταν ο δήμος προσπάθησε να παρέμβει για την αντιμετώπιση των υγρασιών και των νερών που πλημμυρίζουν τον πεζόδρομο και κατοικίες στην Αιμίλιου Βεάκη, ξεκινώντας από το γκρέμισμα δύο παρτεριών, οι αντιδράσεις μερίδας κατοίκων σταμάτησαν το γκρέμισμα αυτών, στα πρώτα λεπτά.

Ο δήμος αποχώρησε τότε (2019), αφού βρήκε απέναντί του όχι μόνο κατοίκους, αλλά και σημερινούς υποστηριχτές του γκρεμίσματος τώρα, αλλά φανατικούς του αντίθετου τότε.

Εχθές λοιπόν έφτασε στο χώρο του πεζόδρομου συνεργείο για να ξεκινήσει τα έργα που θα γίνουν για την αντιμετώπιση των υγρασιών που προκαλούνται στα σπίτια και των πλημμυρών σε ορισμένα από αυτά.

Με το πρώτο χτύπημα, κάτοικοι βγήκαν από τα σπίτια τους και αντέδρασαν  στο ξερίζωμα κάποιων μεγάλων δένδρων.

Στο σημείο έφτασε και ο δήμαρχος κ. Μίχος προφανώς ενημερωθείς για τις εξελίξεις και εξήγησε στους κατοίκους  τις προθέσεις που υπάρχουν για τον πεζόδρομο και πως με τα έργα που θα γίνουν θα αντιμετωπιστούν τα σημερινά προβλήματα (υγρασίες, στάσιμα νερά κλπ.), προσπαθώντας να καθησυχάσει ορισμένους κατοίκους που δεν ήθελαν να ξεριζωθούν κάποια δένδρα, πως αυτά θα αντικατασταθούν.

Ποιές εργασίες θα γίνουν και ολόκληρη την Τεχνική Έκθεση η εφημερίδα μας είχε δημοσιεύσει προ μηνός και την αναδημοσιεύει στο τέλος του παρόντος.

Επειδή ο χρόνος κύλησε, τα μηχανήματα αποχώρησαν και θα επιστρέψουν τη Δευτέρα για τη συνέχιση του έργου τους, που διακόπηκε από τις αντιδράσεις ορισμένων κατοίκων…

ΤΙ ΕΡΓΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ