Επιτραπέζια Αντισφαίριση Αγίας Βαρβάρας: “Ο εμπαιγμός καλά κρατεί”

Με δημόσια ανάρτηση της η Επιτραπέζια Αντισφαίριση Αγίας Βαρβάρας, σε συνέχεια άλλων αναρτήσεων της, αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις που συμβαίνουν σχετικά με το χώρο που χρησιμοποιούσε επί δύο δεκαετίες στην οδό Πλούτωνος και ξαφνικά βρέθηκε εκτός αυτού, αφού ο δήμος άλλαξε κλειδαριές, χωρίς προειδοποίηση, με αποτέλεσμα να μείνει άστεγη και οι αθλητές του συλλόγου χωρίς χώρο προπόνησης και αγώνων.

Από την περασμένη εβδομάδα η εφημερίδα μας ζητούσε από το δήμο να προχωρήσει σε επίσημη ενημέρωση του κόσμου, για το τι συμβαίνει, αλλά εκείνος συνέχισε να μην πράττει, κάτι τέτοιο.

Η χθεσινοβραδινή  ανάρτηση  της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αγίας Βαρβάρας, έχει ως εξής:

Ο εμπαιγμός καλά κρατεί.

Ο Δήμος και συγκεκριμένα η Πρόεδρος Αθλητισμού & Πολιτισμού Αγίας Βαρβάρας Ματίνα Λαζαράκη, δεν μας έχουν απαντήσει ακόμα γιατί άλλαξαν κλειδαριά στην αίθουσά μας και μας πέταξαν στο δρόμο, χωρίς καμία συνεννόηση.

Επιπλέον δεν έχουν απαντήσει επίσημα γιατί ενώ έχουμε επίσημη παραχώρηση επ΄ αορίστου για τη δημοτική αίθουσα, την οποία χρησιμοποιούμε ενεργά επί 2 δεκαετίες και έχουν βρει χώρο άθλησης πολλοί συνδημότες και συνδημότισσες, την σταματούν με αυτόν τον τρόπο. Άξιο απορίας λοιπόν, γιατί ο Δήμος ακόμα και σήμερα αναφέρει στην ιστοσελίδα του δήμου στα αθλήματα την επιτραπέζια αντισφαίριση.

Χθες (προχθές), σε προγραμματισμένο ραντεβού με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Βασιλάκο Θεόδωρο, μας άνοιξε την αίθουσα για λίγη ώρα να πάρουμε κάποια προσωπικά αντικείμενα και επειδή είχε κάποια δουλεία, ανανεώσαμε το ραντεβού για σήμερα (χθες) που, όπως είπε, είχε αρκετό χρόνο.

Αφού τον καλέσαμε 4 φορές κάποια στιγμή απάντησε και μετά από σχεδόν μία ώρα που περιμέναμε ήρθε να μας ανοίξει.

Μόλις είδε κάποια άτομα που δεν του ήταν αρεστά σηκώθηκε και έφυγε χωρίς να μας ανοίξει.

Είχαμε δανειστεί φορτηγάκι, και εχθές αφήσαμε μια μεγάλη σκάλα στην αίθουσα για να ξεβιδώσουμε τα φωτιστικά led αφού δεν προλάβαμε χθες να τα πάρουμε.

Δυστυχώς η σκάλα έμεινε μέσα και ο ιδιοκτήτης την χρειάζεται για προσωπική του εργασία.

Τα σχόλια δικά σας!!!