Ο «Φάρος» Αγίας Βαρβάρας έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για τον εορτασμό της πόλης του

Ένα διήμερο (3 – 4 Δεκεμβρίου) γεύσεων, μουσικής αλλά και πολιτιστικής παράδοσης για τον εορτασμό της πολιούχου της πόλης Αγίας Βαρβάρας, και ο σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας ο ”ΦΑΡΟΣ”, φόρεσε τα γιορτινά του κι ένα υπέροχο χαμόγελο για κάθε επισκέπτη.

Το περίπτερο που έκλεψε τις εντυπώσεις για ακόμα μία χρόνια στον διήμερο εορτασμό της πόλης της Αγίας Βαρβάρας –καθώς δεν υπήρχε στιγμή που να μην έχει κόσμο–, ήταν του Συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος».

Ο σύλλογος για μια ακόμη φορά λειτούργησε σαν μια μεγάλη οικογένεια, αφήνοντας μόνο θετικές εντυπώσεις που εκφράστηκαν και από τα χείλη του δημάρχου της πόλης Γιώργου Καπλάνη: «Αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για τους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας, αλλά και για τους κατοίκους της Αθήνας».

Ανάρπαστα τα πιροσκί, τα ωτία… εξαφανίστηκαν, ούζα και κρασιά με λογότυπα ποντιακά, βιβλία και χειροτεχνήματα με την υπογραφή του «Φάρου», ήταν μερικά από τα πράγματα που μπορούσε να αγοράσει και απολαύσει κανείς στο περίπτερο των Ποντίων.

Μέσα από την κάμερα του pontos-news.gr η πρόεδρος του συλλόγου Σοφία Σαββίδου ευχαρίστησε τα μέλη που με δύναμη ψυχής, όπως είπε, εξυπηρέτησαν τους επισκέπτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κείμενο: Βασίλης Καρυοφυλλίδης.

Πηγή: pontos-news.gr