Η “ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ” στο πανηγύρι της Αγίας Βαρβάρας

Στις 3 & 4 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο διήμερο πανηγύρι της γιορτής της Αγίας Βαρβάρας, πολιούχου της πόλης μας.

Η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας «Η Μεγαλόνησος» συμμετείχε και φέτος με ένα περίπτερο με προϊόντα που παρασκεύασαν τα μέλη με κόκκινο κρασί, τη παραδοσιακή τσικουδιά, ρακολέμονο, ρακορόδι,παραδοσιακά κουλουράκια, μπρελόκ, μπλουζάκια με το λογότυπο της ένωσης …μπορούμε να πούμε ότι ξεπουλήσαμε αφού πλήθος κόσμου έκανε ανάρπαστα όλα τα είδη μας…… σας ευχαριστούμε για τη στήριξη σας και σας ευχόμαστε καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης μας, που υπερέβαλαν εαυτόν όχι μόνο κατά την προετοιμασία αλλά και καθ’ όλο το εορταστικό διήμερο. Διέθεσαν τον ελάχιστο αλλά πολύτιμο ελεύθερο χρόνο τους και ετοίμασαν σταφιδωτά, κουλουράκια, κρασί, τσικουδιά, ρακολέμονο, ρακορόδι, ρακόμηλο, ρακομαντάρινο και άλλα προϊόντα τα οποία με χαμόγελο διέθεσαν στον κόσμο.

Η άριστη συνεργασία, η ομαδικότητα και η σωστή προετοιμασία έδωσε σε όλους μας ικανοποίηση του εθελοντισμού αλλά και την δύναμη να καταβάλουμε την κόπωση και να περάσουμε αξέχαστες στιγμές.

Θεωρούμε τέλος υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους και τους συμπολίτες μας που τίμησαν με την παρουσία τους την προσπάθειά μας και συμβάλλουν στην συνέχεια της πορείας της Ένωσής μας.

Για το Δ.Σ.

Γεν. Γραμματέας                                                                 Πρόεδρος

Μάριος Γιαλεσάκης                                                  Παντελής Πρεντάκης