Με εκτός έδρας νίκη η ΑΠΕ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου – Την Κυριακή ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ κέρδισε με σκορ 2 – 0, εκτός έδρας τον ΘΡΙΑΜΒΟ Χαϊδαρίου για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Από το πρώτο λεπτό της συνάντησης η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μόλις στο 3΄ ατύχησε να ανοίξει το σκορ αφού είχαμε δοκάρι με τον Καραδήμα.

Ο αγώνας κυλούσε με την ΑΠΕ να κυριαρχεί στο αγωνιστικό χώρο αλλά να χάνει τις ευκαιρίες που δημιουργούσε.

Τέσσερεις καλές ευκαιρίες έχασε στο πρώτο ημίχρονο να ανοίξει το σκορ και άλλες τόσες στο δεύτερο.

Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με σκορ 0 – 0.

Στην επανάληψη του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας της ΑΠΕ Νίκος Κουνάδης πραγματοποίησε πέντε αλλαγές και πέρασε στον αγώνα τους Γιαννόπουλο, Μπίκο, Τσατσάνη, Μπάκα Παναγιώτη και τον Μάμα.

Οι δύο από τους παίκτες που μπήκαν σαν αλλαγή ήταν και οι σκόρερ του αγώνα με τον Γιαννόπουλο στο 65ο λεπτό με σουτ έξω από την περιοχή και δέκα λεπτά αργότερα ο Μπίκος μετά από πάσα μέσα στην περιοχή του Γιαννόπουλου.

Από τους παίκτες της ομάδας μας διακρίθηκαν οι Κρητικός και Λαδένογλου και φυσικά ο Γιαννόπουλος, ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή, σκόραρε το πρώτο τέρμα και έδωσε την πάσα για το δεύτερο.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Αλεξόπουλος, Μαζμανίδης, Κρητικός (67΄ Πατσατζόγλου), Κυβέλος, Μπάκας Αλ., Μαθιούδης (59΄ Μπίκος), Σωτηρόπουλος (72΄ Μάμας), Λαδένογλου, Καραδήμας (67΄ Μπάκας Π.), Γκουτίδης (59΄ Γιαννόπουλος), Κοπανάς.

Με τη νίκη της αυτή η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ  πέρασε στην τρίτη φάση του Κυπέλλου.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑ και η ΑΠΕ αγωνίζεται εκτός έδρας με το Χαλάνδρι.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός  των τμημάτων Ανδρών και Ακαδημιών της ΑΠΕ στο γήπεδο στα Ριμινίτικα.