Συνεχίζεται η ρίψη μπάζων στο ρέμα της ΒΙΟΧΡΩΜ

Γράφαμε προ εβδομάδων πως το ρέμα ΒΙΟΧΡΩΜ, στη συμβολή των οδών Βύρωνος και Ερυμάνθου, εκτός από δημόσιο ουρητήριο έχει μεταμορφωθεί πλέον σε χωματερή.

Ανεξέλεγκτα όποιος θέλει πετάει ότι σκουπίδι και μπάζα και η γειτονιά υποφέρει.

Η εφημερίδα μας έχει γράψει στο παρελθόν πως στο σημείο πρέπει να μπει περίφραξη, ενώ γύρω κάτοικοι υποστηρίζουν την τοποθέτηση κάμερας που θα ελέγχει το χώρο.

Το θέμα είναι πως τα μπάζα που κάποιος πέταξε προ εβδομάδων στη γωνία, εμπλουτίστηκαν με επιπλέον σακούλες με μπάζα και σπασμένα είδη υγιεινής, την Παρασκευή που μας πέρασε.

Αυτόπτης μάρτυρας μας ενημέρωσε πως είδε προχθές το πρωί, ένα τρίκυκλο να σταματάει και ο οδηγός του να πετάει τις σακούλες με τα μπάζα, ανενόχλητος, επάνω στα παλαιά…

Ο δήμος μάζεψε και απομάκρυνε τα περισσότερα από αυτά εχθές.

Το ζητούμενο όμως δεν είναι να τρέχει ο δήμος πίσω από τον καθένα, αλλά να βρει τρόπους να μη συμβαίνει αυτή η ασυδοσία.

Με κάποιον τρόπο να ελέγχει και εκείνους που περνάνε από τις γειτονιές και φωνάζουν πως καθαρίζουν υπόγεια, αυλές και μπάζα αντί αμοιβής από συμπολίτες μας και κάποιοι από αυτούς, αφού τα πάρουν και τα μπάζα και τα χρήματα, στη συνέχεια τα φουντάρουν όπου βρουν, όχι τα χρήματα, τα μπάζα και τα άλλα αντικείμενα…