Με σκορ 4 – 0 η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ κέρδισε εκτός έδρας την ΕΛΠΙΔΑ Αγίων Αναργύρων, σε φιλικό παιγνίδι

Με σκορ 4 – 0 η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ κέρδισε εκτός έδρας την ΕΛΠΙΔΑ Αγίων Αναργύρων, ομάδα Α ΕΠΣΑ, σε φιλικό παιγνίδι εχθές το απόγευμα.

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων και η αδύναμη γηπεδούχος δεν παρουσίασε ιδιαίτερη αντίσταση στην ομάδα μας.

Στο πρώτο ημίχρονο η “βασική” όπως διαφαίνεται ομάδα της ΑΠΕ, προηγήθηκε με σκορ 0 – 3, με γκολ των Γιαννόπουλου, Σωτηρόπουλου και Καραδίμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Κουνάδης πραγματοποίησε 8 αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας, η οποία με τον Τουφεξίδη πέτυχε ακόμα ένα τέρμα, γράφοντας το τελικό ΕΛΠΙΔΑ Αγίων Αναργύρων – ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ 0 – 4.

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, η ΑΠΕ θα δώσει ακόμα ένα φιλικό ματς στα Ριμινίτικα κόντρα την ομάδα της Ανθούπολης, επίσης Α Κατηγορία ΕΠΣΑ, ενώ από τώρα υπάρχει προβληματισμός με τους προβολείς του γηπέδου οι οποίοι δυσλειτουργούν και μέρος του δεύτερου ημιχρόνου θα διεξαχθεί με κακή ορατότητα.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ – ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου θα γίνει η κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος της  Κατηγορίας ΕΠΣΑ, το οποίο προβλέπεται να ξεκινήσει στα τέλη του μήνα.

Το Σαββατοκύριακο 17 – 18 Σεπτεμβρίου εξάλλου η ΑΠΕ θα δώσει τον πρώτο της επίσημο αγώνα της φετινής σαιζόν, για το Κύπελλο ΕΠΣΑ.

Η αντίπαλος ομάδα θα  αναδειχτεί από τους αγώνες που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 10 – 11 Σεπτεμβρίου μεταξύ των ομάδων Β και Γ κατηγοριών ΕΠΣΑ.