Επικίνδυνες καταστάσεις σε δρόμους της πόλης μας, ταλαιπωρούν τον κόσμο επί εβδομάδες…

Διανύουμε τη δεύτερη  και τρίτη εβδομάδα και ορισμένα σημεία του οδικού χάρτη της πόλης μας είναι επικίνδυνα και άλλα καθυστερούν στην επισκευή τους.

Ανεξάρτητα εάν είναι θέματα που έχουν να κάνουν με το δήμο ή την ΕΥΔΑΠ, τα προβλήματα παραμένουν και απαιτούν άμεση αντιμετώπιση και λύση.

Η οδός Καλαβρύτων μεταξύ των οδών Αθ. Διάκου και Επτανήσου έχει αποκλειστεί, επειδή έχει κάτσει σε κάποιο σημείο.

Κάποτε τα έργα πρέπει να ξεκινήσουν και να τελειώσουν.

Πεζοδρόμιο, μαντρότοιχος κατοικίας και οδόστρωμα έχουν καταρρεύσει στην οδό Ψηλορείτη και Αμφείας γωνία και παραμένουν για τρίτη εβδομάδα, χωρίς έργα επισκευής τους.

Την περασμένη εβδομάδα εμφανίστηκε συνεργείο της ΕΥΔΑΠ και το μόνο που έκανε ήταν να βάλει προειδοποιητικές κορδέλες, μετά εξαφανίστηκε, ενώ η καθίζηση στο οδόστρωμα και το κούφωμα του πεζοδρόμιου συνεχώς μεγαλώνει.

Στην οδό Καραϊσκάκη μετά από αντιμετώπιση  διαρροής από σωλήνα νερού, το σημείο σκεπάστηκε με χώμα, το οποίο όμως έκατσε, άρχισαν να σπάνε οι πλάκες του δρόμου και πλέον η οδήγηση οχημάτων από αυτόν τον δρόμο είναι επικίνδυνη.

Εάν δεν υπάρξει άμεση παρέμβαση θα ξανασπάσει ο σωλήνας, ενώ ο κίνδυνος ατυχήματος είναι μεγάλος.

Στην οδό Μιαούλη προ ημερών υπήρξε ζημιά σε αγωγό της ΕΥΔΑΠ. Η ζημιά αντιμετωπίστηκε από συνεργείο της εταιρείας υδάτων, καλύφθηκε και με άσφαλτο το σημείο που σκάφτηκε, αλλά το οδόστρωμα στη συμβολή των οδών Μιαούλη και Υψηλάντη είναι γεμάτο χώματα και πετραδάκια.

Χρειάζεται σκούπισμα και πλύσιμο η διασταύρωση η οποία είναι επικίνδυνη για πεζούς και τροχοφόρα.

Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά στην πόλη μας επί εβδομάδες και να ταλαιπορείται ο κόσμος.

Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι. Να διαμαρτυρηθεί. Να κτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να απαιτήσει άμεση αντιμετώπιση όλων αυτών που συμβαίνουν.

Τα παραπάνω είναι ορισμένα από τα προβλήματα που υπάρχουν σε δρόμους της πόλης μας…