Συνάντηση μελών και φίλων του Φιλοζωικού Σωματείου με θέμα τα αδέσποτα και εύρεση λύσης επιβίωσης τους

Εχθές το απόγευμα μετά από πρωτοβουλία του Φιλοζωικού Σωματείου της πόλης μας πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών και φίλων του, προκειμένου να συζητηθούν διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σωματείο μεταξύ των οποίων η τύχη εννέα αδέσποτων που φιλοξενούνται σε χώρο στον Ασπρόπυργο, αλλά σύντομα δεν θα υπάρχει γιαυτά στέγη.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη σίτιση και φροντίδα των αδέσποτων ζώων στη πόλη μας κι άλλα.

Η Πρόεδρος του Φορέα της πόλης μας κ. Αθηνά Σιδερά, ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους πως σε τελευταία επικοινωνία που είχε με το δήμο, η απάντηση που έλαβε ήταν πως ο δήμος προσπαθεί μέσω άλλων δήμων να βρει λύση.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Γιάγκας που συμμετείχε στη συζήτηση δήλωσε πως ο δήμος έχει υποχρέωση να φροντίζει τα αδέσποτα, τουλάχιστον με ποτίστρες και ταΐστρες σε σημεία της πόλης μας, αλλά με στόχο την οριστική λύση στο θέμα αυτό.

Συμπολίτισσά μας αναφερόμενη στις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο “πάρκο σκύλων” στο Πάρκο ΜΗΤΕΡΑ, ενημέρωσε πως πηγαίνει μπουκάλια με νερό για να ξεδιψάνε τα τετράποδα που πηγαίνουν εκεί, αφού σαν δήμος δεν έχει τοποθετήσει μια γούρνα για να ξεδιψάνε τα ζωντανά…