Τα παιδιά πρωταθλητές στην ανακύκλωση

Τη σημασία της ανακύκλωσης είχαν την ευκαιρία να αντιληφθούν τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Δήμου Αγίας Βαρβάρας: «Καλοκαίρι 2022, Άθληση και Δημιουργία».

Σήμερα (εχθές) δέχτηκαν με χαρά την επίσκεψη του Βασίλη Κουρνέτα, σπουδαίου βολεϊμπολίστα με την σημαντική καριέρα στον Ολυμπιακό και την Εθνική ομάδα ο οποίος μετέχει στο πρόγραμμα «Τα δημοτικά σχολεία πρωταθλητές στην ανακύκλωση».

Πρόκειται για πρωτοβουλία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας το οποίο σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των νέων για το συγκεκριμένο θέμα.

Στα παιδιά έγινε παρουσίαση όλων όσων πρέπει να γνωρίζουν για το περιβάλλον και στη συνέχεια έμαθαν περισσότερα για το όλο εγχείρημα τόσο με εκπαιδευτικό υλικό όσο και με διαδραστικά παιχνίδια.

Φυσικά δεν έλειψαν οι ερωτήσεις προς τον «χρυσοδάκτυλο» του ελληνικού βόλεϊ ο οποίος αποτελεί πρεσβευτή της όλης προσπάθειας από πλευράς της Ομοσπονδίας πετοσφαίρισης. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ακόμη με εκπροσώπους τους ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς αγώνες.

Δήμος Αγίας Βαρβάρας