Η πολεοδομία Αιγάλεω εξυπηρετεί ξανά τους συμπολίτες μας, μετά την αποφαση συναρμοδίων υπουργείων

Γράφαμε προ εβδομάδων  σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν συμπολίτες μας, όσον αφορά την εξυπηρέτησή τους από την πολεοδομία του Αιγάλεω,.

Από τις 31 Μαΐου και μετά, είχε λήξει η απόφαση των αρμόδιων υπουργείων που έδιναν στην πολεοδομία Αιγάλεω τη δυνατότητα να ασχοληθεί με θέματα άλλων δήμων (οκτώ συνολικά) και έως ότου δίνονταν παράταση για διοικητική υποστήριξη, δεν επρόκειτο κανένας συμπολίτης μας, να εξυπηρετηθεί από τις υπηρεσίες της, ακόμα και για το πλέον απλό θέμα ή ζήτημα.

Επίσης πληροφορηθήκαμε πως η παράταση που θα δίνονταν θα έχει αναδρομική ισχύ.

Όντως την περασμένη Δευτέρα δόθηκε η πολυπόθητη παράταση και πλέον οι συμπολίτες μας εξυπηρετούνται κανονικά πλέον από την πολεοδομία Αιγάλεω.

Από την άλλη βεβαίως υπάρχει δυνατότητα – κατεύθυνση, ο κάθε δήμος να λειτουργήσει την δική του πολεοδομία.

Γράφαμε παλαιότερα σε ένα άρθρο μας, πως η αξία ενός δήμου, φαίνεται και πιστοποιείται από τις υποδομές και παροχές που προσφέρει στους δημότες του.

Ένας δήμος με υπηρεσίες Πολεοδομίας, Εξωτερικά Ιατρεία, Τράπεζες, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΤΟΜΥ και άλλες τέτοιες δομές, είναι σαφώς καλύτερος από κάποιον που ΔΕΝ διαθέτει κάποιες ή ΚΑΜΙΑ από αυτές.

Ας κρατήσουν λοιπόν οι χοροί και ας προχωρήσει ο δήμος στην υποδομή μια τέτοιας πόλης, που δεν θα χρειάζονται οι κάτοικοί της να γυρίζουν από δήμο σε δήμο για να εξυπηρετηθούν…