Διαμαρτυρίες συμπολιτών για τις συχνές βλάβες στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ, στην οδό Ψηλορείτη

Συμπολίτες μας από την περιοχή “Κολώνες” με μηνύματα στην εφημερίδα μας εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους σχετικά με τα συνεχόμενα προβλήματα που παρουσιάζονται στην οδό Ψηλορείτη, σχετικά με τις βλάβες στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ στην περιοχή εκείνη:

Ο αναγνώστης μας κ. Α. Μ. μας ενημέρωσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα εχθές, πως υπάρχει πάλι θέμα με την υδροδότηση στην οδό Ψηλορείτη.

“Καλησπέρα σας για τρίτη φορά πάλι το κομμάτι Ψηλορείτου Διγενή ΑΚΡΊΤΑ πάλι χωρίς νερό.

Εχτές  όλο το πρωί χωρίς νερό μέχρι το μεσημέρι σήμερα Σάββατο ξυπνήσαμε και δεν είχε νερό πάλι πάνω από πέντε ώρες. Μιλήσαμε με την ευδαπ και η κοπέλα στο κέντρο είπε ότι έσπασε πάλι ο αγωγός στο ίδιο σημείο που είχε σπάσει (άρα κάποιος δεν το έφτιαξε σωστά) ήρθε το νερό νωρίς το μεσημέρι κοντά στης δώδεκα πάρα και τώρα πάλι το βράδυ ξανά είμαστε πάλι χωρίς νερό κατάντησε της Άρτας το γεφύρι, ο αγωγός μου φαίνεται”

Επίσης η αναγνώστριά μας κ. Σ. Μ. με δικό της μήνυμα προς την εφημερίδα μας εχθές το απόγευμα αναφέρει σχετικά:

“Καλημέρα, για τρίτη φορά σε λιγότερο από 10 μέρες σπάει ο ίδιος αγωγός στην Ψηλορείτη. Από την ΕΥΔΑΠ που κάλεσα να δηλώσω ξανά βλάβη μου ρώτησα γιατί συμβαίνει αυτό μου είπαν να αναφερθώ στον τομέα που ανήκουμε για να διαμαρτυρηθώ για τον εργολάβο…”