Συμπολίτισσά μας, σχετικά με το Πάρκο Μητέρα και τους πέριξ δρόμους

 

Η συμπολίτισσά μας κ. Β. Π. έγραψε και μας στάλθηκε εχθές, το παρακάτω σχόλιο που αφορά το πάρκο ΜΗΤΕΡΑ και πέριξ δρόμων.

“Θα ήθελα να επισημάνω κάτι που βλέπω πολλές ημέρες τώρα στο πάρκο μητέρας.
Υπάρχουν διάσπαρτες βελόνες ενεσιμες μέσα στο πάρκο στο οποίο κυκλοφορούν πάρα πολλά παιδιά βλέπω που αναρτούν διάφορα τις τελευταίες μέρες κάποια είναι λογικά και κάποια παράλογα το πιο παράλογο όμως είναι να περνάει για Τρίτη συνεχόμενη μέρα το ίδιο σημείο και να βρίσκω όλο και περισσότερες βελόνες και να μην έχει βρεθεί κανείς να καθαρίσει το πάρκο.
Δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς Πώς βρέθηκαν εκεί.
Το σίγουρο όμως είναι ότι θα πρέπει να υπάρξει κάποια φύλαξη διότι πολύ πιθανόν να είναι βελόνες από χρήστες αλλά ακόμα και αυτό να μην είναι το ότι βρίσκονται εκεί πέρα παραμένει να είναι επικίνδυνο
Εστίες μικροβίων παντού όπου και να κοιτάξεις θα βρεις και κάτι.
Κατά τα άλλα θέλουμε κουτιά με Πρώτες Βοήθειες για κλάματα είμαστε πραγματικά από τον πιο πάνω μέχρι το πιο χαμηλό του τόπου μας μιλάμε τα πράγματα τα οποία η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν πρόκειται ποτέ θα γίνει ποτέ το ίδιο μας το κράτος και να σταματήσουμε να είμαστε τόσο μικροπρεπείς και μικροαστοί σαν άνθρωποι με υπερβολικά μεγάλες απαιτήσεις.
Ορισμένοι μεγαλοπιάστηκαν και νομίζουν ότι επειδή βγάλανε κάποια χρήματα παραπάνω με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μπορεί να γελάνε μπρος και πίσω από την πλάτη μας”.