Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το λαϊκό γλέντι που πραγματοποίησε η Κ.Ο. Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ

Δελτίο τύπου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το λαϊκό γλέντι που πραγματοποίησε η Κ.Ο. Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ το Σάββατο 2 Ιουλίου στο Άλσος Μητέρα.

Μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, άνθρωποι όλων των ηλικιών και οικογένειες με τα παιδιά τους, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΚΚΕ γέμισαν τον όμορφα στολισμένο χώρο του γλεντιού, διασκέδασαν και χόρεψαν μέχρι αργά το βράδυ.

Νωρίτερα την εκδήλωση άνοιξε , ο Δημήτρης Φατσιλετος, γραμματέας της Κ.Ο. Αγίας Βαρβάρας, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στις δύσκολες και σύνθετες εξελίξεις που είναι αντιμέτωπος λαός και νεολαία ενώ τόνισε ότι σήμερα χρειάζεται να συμπορευτούν με το ΚΚΕ, την μοναδική ασπίδα για το σήμερα και ελπίδα για το αύριο.

Τέλος ανέφερε ότι η συμπόρευση και η ενίσχυση του ΚΚΕ παντού, στους τόπους δουλειάς, στους αγώνες και τις εκλογές είναι συμβολή στον αγώνα για αυτήν την προοπτική, για τη µόνη διέξοδο υπέρ του λαού, που είναι το σύγχρονο και το αναγκαίο για τον 21ο αιώνα.

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!