Επιστολή συμπολίτισσάς μας που αφορά την τήρηση των ωρών ησυχίας

Λάβαμε από την αναγνώστριά μας κ. Γ. Κ. την παρακάτω επιστολή που αφορά την τήρηση των ωρών ησυχίας, πέριξ της πλατείας Δημοκρατίας και τη δημοσιεύουμε ως έχει:

“Καλημέρα σας κύριε Βαμβακοπουλε.

Είμαι αναγνώστρια σας πολλά χρόνια και ειλικρινά σας συγχαίρω διότι μετά από κάθε ανάρτηση σας κάποια προβλήματα λύνονται (τρόπος του λέγειν.)

Αρκετοί συμπολίτες παρουσιάζουν καθημερινά και κάποιο πρόβλημα. Εγώ γεννήθηκα, μεγάλωσα και εξακολουθώ να ζω ακόμη και τώρα που είμαι ήδη στην τρίτη ηλικία, γύρω από την πλατεία Δημοκρατίας.

Είναι το παλαιότερο και χειρότερο κομμάτι της πόλης μας. Δεν θα σταθώ σ αυτό. Εκείνο που μας κάνει όμως και υποφέρουμε είναι η νύχτα.

Κάποιοι συνδημότες μας ξεκινούν την διασκέδαση τους μετά τα μεσάνυχτα. Κάθε βράδυ λοιπόν τα ίδια αυτοκίνητα κάνουν επίδειξη της ισχύος των ηχοσυστημάτων τους. Είναι τραγικό. Σείονται δρόμοι και σπίτια.

Σεβασμός στην ώρα κοινής ησυχίας μηδέν. Και όλα αυτά πλησίον του ΑΤ. Ίσως θα πρέπει η Δημοτική Αρχή να επιληφθεί σοβαρότερα πλέον το θέμα.

Όλα αυτά σας είναι γνωστά και ακόμα περισσότερα.

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε. Καλή σας μέρα!!!”

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!