Εγκαίνια της πτέρυγας στο Νοσοκομείο από την αν. υπουργό Υγείας κ. Γκάγκα – Ματαίωσε την επίσκεψή του ο κ. Πρωθυπουργός – Συγκέντρωση Φορέων μπροστά από το Νοσοκομείο

Τελικά δεν ήρθε σήμερα το πρωί, ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην πόλη μας, για να εγκαινιάσει τη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου, στην οποία θα στεγάζεται η κλινική ψυχικής υγείας εφήβων, η οποία ανακατασκευάσθηκε με δωρεά του Ιδρύματος «Αντώνιος & Ιωάννης Αγγελικούσης».

Επισήμως αναβλήθηκε η επίσκεψή του κ. πρωθυπουργού, για επείγοντα θέματα που προέκυψαν και ματαίωσε το ταξίδι στην πόλη μας.

Άλλοι πάντως υποστηρίζουν πως το κλίμα που είχε δημιουργηθεί έξω από το Νοσοκομείο με τις συγκεντρώσεις Φορέων Υγείας και άλλους Συλλόγους και είχε πληροφορηθεί ο κ. Μητσοτάκης, τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Οι φορείς με πανό και συνθήματα διατράνωσαν την αποφασιστικότητά τους για ένα δικαιότερο και καλύτερο σύστημα  υγείας, ενώ απαίτησαν την επαναλειτουργία του Νοσοκομείου της πόλης μας.

Η εκδήλωση πάντως και τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν μπροστά στο χώρο της νέας μονάδας, από την αν. υπουργό υγείας κ. Γκάκα, παρουσία της υφυπουργού κ. Ράπτη, του υπ. Εμπ. Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη, Βουλευτών, πολιτευτών, των διοικητών της Β ΔΥΠΕ και των Νοσοκομείων Νίκαιας και Αγίας Βαρβάρας, των δημάρχων Μίχου και Γκίκα και άλλων επισήμων.

Οι ομιλητές μίλησαν για το φιλανθρωπικό έργο της οικογένειας Αγγελικούση και ευχαρίστησαν και την Πρόεδρο του Ιδρύματος, η οποία σε σύντομο χαιρετισμό της δήλωσε την επιθυμία της οικογένειας να συνεχίσει να προσφέρει στο χώρο της Υγείας και της Κοινωνικής Πρόνοιας γενικότερα.

Αμέσως μετά, οι επίσημοι με επικεφαλής τις κ.κ. Γκάγκα και Ράπτη συνόδεψαν με την παρουσία της αν. Διοικήτριας του Νοσοκομείου κ. Βρύνα, την κ. Αγγελικούση εντός της πτέρυγας και την ξενάγησαν στους χώρους.

Στη συνέχεια τους χώρους επισκέφτηκαν και περιηγήθηκαν σε αυτούς οι υπόλοιποι παραβρισκόμενοι.