Η πρώτη “ΗΜΕΡΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ” – Ο κόσμος έδειξε την ανάγκη να βρεθεί με άτομα που θα τον ακούσουν και θα τον καταλάβουν

Συνάντηση – συζήτηση με κατοίκους της περιοχής της πλατείας 19 Μάη πραγματοποίησε εχθές το απόγευμα η παράταξη του τ. Δημάρχου της πόλης μας, κ. Γιώργου Καπλάνη “Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ”.

Ήταν η πρώτη από μία σειρά τέτοιες συναντήσεις – περιοδείες που έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει η παράταξη του Γιώργου Καπλάνη, με την επωνυμία “ΗΜΕΡΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ”,  προκειμένου να ακούσει τα προβλήματα των συμπολιτών μας κατά περιοχή, τις προτάσεις και τις απόψεις τους, προκειμένου να επαναπροσδιορίσει τις θέσεις της επί των δημοτικών πραγμάτων.

Τον κ. Καπλάνη συνόδευαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του κ.κ. Τασούλα Πετράκου, Σοφία Κοσμίδου, Σάββας Σαββίδης και Θεμιστοκλής Ντάβιος. Παρόντες επίσης υπ. Δημοτικοί σύμβουλοι στις τελευταίες εκλογές και συνδημότες μας οι οποίοι έθιξαν διάφορα θέματα.

Χαρακτηριστικό της συνάντησης ήταν η διάθεση του κόσμου να μιλήσει για τα προβλήματα της περιοχής και η ανάγκη να βρεθεί με άτομα που θα τον ακούσουν και θα τον καταλάβουν.

Κυριάρχησαν τα θέματα της καθαριότητας, της δυσοσμίας που πνίγει την περιοχή εδώ και μεγάλο διάστημα, η έλλειψη κάδων απορριμμάτων, τα κλαδέματα των δένδρων, η αύξηση της εγκληματικότητας ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα κ.ά.

Επίσης στα γενικότερα θέματα που έδειξαν να απασχολούν έντονα τους κατοίκους ήταν η υπολειτουργία των ΑΤΜ των π. υποκαταστημάτων των τραπεζών που έκλεισαν στην πόλη μας, οι ουρές έξω από τα ΕΛΤΑ της πόλης πολύ συχνά, η εδώ και πολύ καιρό κατάργηση του προγράμματος ΤΕΒΑ για τους δικαιούχους και η υποβάθμιση των κοινωνικών παροχών σε άτομα και οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Η “ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ” πρόκειται να ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες την περιοχή που θα πραγματοποιηθεί η επόμενη “ΗΜΕΡΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ”.