Καυτά νερά ζεμάτισαν οδηγό του δήμου και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όταν απασφαλίστηκε ξαφνικά η τάπα του δοχείου συμπλήρωσης υγρών του ψυγείου…

Οδηγός του δήμου δέχτηκε καυτά νερά με πίεση, από το δοχείο συμπλήρωσης υγρών του ψυγείου οχήματος του δήμου, όταν ξαφνικά απασφαλίστηκε από μόνη της η τάπα του και αυτά τον βρήκαν στο μέτωπο, στο μάγουλο και το χέρι προκαλώντας τους, εγκαύματα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, ο οδηγός οδηγώντας ένα από οχήματα του δήμου, για τα οποία μόλις προχθές γράφαμε και δημοσιεύσαμε και φωτογραφίες τους, πόσο επικίνδυνα είναι για τους εργαζόμενους αλλά και τους συμπολίτες μας, είδε τη θερμοκρασία της μηχανής να ανεβαίνει.

Κατευθύνθηκε στο χώρο της π. ΒΙΟΧΡΩΜ, για να δει τι συμβαίνει και εάν το όχημα είχε νερά στο ψυγείο.

Το δοχείο συμπλήρωσης υγρών βρίσκεται κάτω από το κάθισμα του οδηγού. Ο οδηγός έβγαλε το κάθισμα για να κάνει έλεγχο, όταν η τάπα ξεκουμπώθηκε ξαφνικά και τα καυτά νερά τον περιέλουσαν. 

Επικοινώνησε με το αμαξοστάσιο του δήμου αναφέροντας το γεγονός και κατευθύνθηκε σε  κοντινό φαρμακείο για τις πρώτες Βοήθειες.

Σε λίγη ώρα στο φαρμακείο έφθασαν ο αντιδήμαρχος κ. Βασιλάκος και δύο εργαζόμενοι του δήμου τον οποίον συνόδευσαν στο Νοσοκομείο της πόλης μας.

Σε αυτό του παρασχέθηκαν ιατρικές βοήθειες και φαρμακευτική αγωγή και του δόθηκε άδεια δέκα ημερών σε πρώτο στάδιο.

Το χθεσινό συμβάν έρχεται να επιβεβαιώσει όσα γράφαμε για την κατάσταση των οχημάτων, δυστυχώς με αυτόν τον άσχημο τρόπο.

Το όχημα είναι αυτό των φωτογραφιών μας, χωρίς πετούγιες αλλά με σχοινιά να συγκρατούν τις πόρτες του, τα πίσω φανάρια του να λείπουν και με σφήνα συγκρατούνται τα τζάμια …

Ευχόμαστε περαστικά στον οδηγό και προτρέπουμε το δήμο να αποσύρει όσα οχήματά του είναι επικίνδυνα και ακατάλληλα να κυκλοφορούν πλέον στους δρόμους της πόλης μας.