4 Χ 4 από το δήμο, σε επισημάνσεις της εφημερίδας μας, για διάφορα προβλήματα στην πόλη μας

Αστραπιαία ήταν η αντίδραση του δήμου, σε τέσσερεις χθεσινές πρωινές μας αναρτήσεις, που αφορούσαν διάφορα θέματα της πόλης μας.

Δύο μόλις ώρες από την ανάδειξη των θεμάτων – προβλημάτων, ο δήμος είχε στείλει συνεργεία του για να επιληφθούν.

Σε άλλα υπήρχε επιτυχία στις παρεμβάσεις, σε άλλα όχι απόλυτη.

Γράφαμε για την καθίζηση στη συμβολή των οδών Αγίας Βαρβάρας και Κρήνης και συνεργείο την “μπούκωσε” με χώματα. Ελπίζουμε πως μόλις κάτσουν και χτυπηθούν, θα πέσει και άσφαλτος.

Κάναμε αναφορά στη Ελληνική σημαία του Γ ΚΑΠΗ, στην οδό Αθανασίου Διάκου, η οποία είχε φύγει από τον ιστό της και ήταν μπλεγμένη στα κάγκελα του. Εργαζόμενοι του δήμου την αποκατέστησαν.

Αναφέραμε πως ο δήμος μάζεψε προχθές, τα μισά ξερά χόρτα που συγκεντρώθηκαν από την αποψίλωση οικοπέδου στη γωνία Ζωοδόχου Πηγής και Αθανασίου Διάκου και συνεργείο λίγη ώρα αργότερα, απομάκρυνε τα περισσότερα, αφήνοντας όμως μια ντάνα  στο σημείο του οικοπέδου που εφάπτεται με το Γ ΚΑΠΗ. Επίσης στο σημείο υπάρχουν εδώ και μήνες πεταμένα μπάζα που πρέπει να απομακρυνθούν.

Καταγράψαμε πως από τη σκουριά έπεσε η πινακίδα από στάση λεωφορείων στην οδό Δεληγιάννη και το συνεργείο όταν έφτασε να δει τι συμβαίνει και τι να κάνει, διαπίστωσε πως η σιδερένια πινακίδα “είχε κάνει φτερά”…

Χαιρόμαστε που ο δήμος έσπευσε αμέσως να ανταποκριθεί στις επισημάνσεις που κάναμε εχθές το πρωί, όπως συμβαίνει συνήθως, πλην ορισμένων ανεξήγητων περιπτώσεων.

Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα προβλήματα της πόλης μας και ο δήμος οφείλει για το καλό της πόλης, να ανταποκρίνεται χωρίς καθυστέρηση…