Χρειάστηκε να γράψουμε τρεις ή τέσσερεις φορές για την ξηλωμένη και επικίνδυνη περίφραξη, για να δούμε συνεργείο του δήμου να την επισκευάζει…

Χρειάστηκε να γράψουμε τρεις ή τέσσερεις φορές για την ξηλωμένη και επικίνδυνη σε ορισμένα σημεία της περίφραξη του χώρου με τη μπασκέτα στον Προφήτη Ηλία. δημοσιεύοντας και σχετικές φωτογραφίες, για να δούμε συνεργείο του δήμου εχθές το πρωί να αντικαθιστά ορισμένα σημεία της.

Τα κομμένα σύρματα εξέχαν με κίνδυνο τον τραυματισμό κάποιου παιδιού.

Συμπολίτης μας, γονιός μικρού παιδιού που συναντήσαμε προ ημερών στην πλατεία μας είχε πει: “Φέρνουμε τα παιδιά μας στην πλατεία να παίξουν και γεμίζουμε άγχος. Δεν ξέρουμε από που να τα προφυλάξουμε και να επιστρέψουμε σπίτι χωρίς κάποιο δυσάρεστο απρόοπτο. Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για πιστοποιημένες παιδικές χαρές, όταν τα σύρματα από τις περιφράξεις είναι δρεπάνια έτοιμα να θερίσουν, τα παιδιά που παίζουν αμέριμνα σε αυτούς τους χώρους…” κατέληξε.

Ας ελπίσουμε πως ο δήμος έλαβε το μήνυμα και πως πρέπει να έχει έναν δικυκλιστή εργαζόμενο του, να περνάει από πλατείες, παιδικές χαρές και αθλητικούς χώρους σε καθημερινή βάση και να επισημαίνει ζημιές και άλλα θέματα που χρειάζονται αντιμετώπιση και επισκευή, άμεση και χωρίς χρονοτριβές…

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!