Σταμάτησαν τα προγράμματα του δήμου λόγω εργασιών στο παρκέ του κλειστού – Διαμαρτυρίες Γονέων για τον χρόνο των έργων – Ο ΝΕΦΟ στο Αιγάλεω για τους αγώνες μπαράζ

Την περασμένη εβδομάδα γράφαμε πως ο ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, δίνει τους πιο κρίσιμους αγώνες του αυτήν την περίοδο, χρησιμοποιώντας για έδρα, στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο του στην Β Κατηγορία, το γήπεδο του 6ου Λυκείου του Αιγάλεω, επειδή στο κλειστό της οδού Σιπύλου γίνονται έργα στο παρκέ του.

Δεν θέλαμε να  σχολιάσουμε εκείνη τη στιγμή, την αστοχία της ημερομηνίας των έργων, επειδή ο ΝΕΦΟ δεν είχε κάνει κάποια επίσημη δήλωση για το θέμα αυτό.

Το θέμα της μη χρησιμοποίησης του κλειστού δεν σταμάτησε στην ομάδα του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ, αφού εκτός εκείνου, σταμάτησαν ξαφνικά και τα αθλητικά προγράμματα του δήμου που γίνονταν στο χώρο, με τους γονείς να διαμαρτύρονται γι αυτό, υποστηρίζοντας με αναρτήσεις τους και σχόλια στο διαδίκτυο, την ατυχή περίοδο που ξεκίνησαν τα έργα και όχι μετά τη λήξη των προγραμμάτων.

Μετά το μεσημέρι εχθές ο δήμος τοποθέτησε και σχετική πινακίδα στο χώρο, παρότι το απόγευμα υπήρχαν πολλοί γονείς και παιδιά σε αυτό.

Παρακάτω δημοσιεύουμε κείμενο που λάβαμε από την αναγνώστριά μας κ. Ρ. Α., επί του θέματος εχθές το μεσημέρι:

“Καλημερα κυριε Βαμβακοπουλε χιλια συγνωμη για την ενοχληση αλλα θελω να σας ενημερώσω για κατι που σίγουρα δεν το ξέρετε…

Μολις με πηρε η προπονητρια που μας κανει τραμπολινο στο γήπεδο που ειναι το μεγαλο πισω απο το my market και μας ενημερωσε οτι μας διωχνουν λογω και καλα εργασιων και δεν θα γινουν μαθήματα γιατί δεν ξερουν πότε θα τελειωσουν..!!

Επισης η κοπέλα μας ειπε βεβαιως να επιστρεψει τα χρήματα γιατι μπορει ουτε τον Ιούνιο να γινουν μαθήματα …..

Μιλαμε για απαραδεκτα πράγματα δεν τους ενδιαφερει αν θα στεναχωρησουν τα παιδια και μιλαμε τωρα για 1 μηνα δεν μπορουσαν να περιμενουν;;

Αν θελετε να μαθετε ακριβως τι συμβαινει, η προπονητρια θα είναι 4.30 στο γηπεδο για να επιστρεφει λεφτα!!

Σας ευχαριστω για το χρονο σας”

Εκτός του παραπάνω κειμένου που λάβαμε, στη συνέχεια αναδημοσιεύουμε ανάρτηση άλλης συμπολίτισσάς μας στο διαδίκτυο με το ίδιο θέμα, το οποίο συνοδεύτηκε από πολλά αρνητικά σχόλια, γονέων:

“Δέχτηκα μολις τηλεφώνημα από την προπονήτρια της κόρης μου ότι το γήπεδο στη Σιπύλου κλείνει για εργασίες χωρίς να της έχουν δώσει χρόνο επαναφοράς στον αθλητισμό.

Παλεύουμε να μυησουμε τα παιδιά μας στον αθλητισμό και μετά από 2 χρόνια πανδημίας θυμήθηκε ο Δήμος συνδυαστικά με τον εργολάβο να κλείσει το γήπεδο να κάνει εργασίες τώρα μέσα Μαΐου ενώ οι γύρω Δήμοι έχουν κανονίσει για Ιούνιο Ιούλιο που κλείνουν βεβαίως όλα???

Κάλεσα στο Δήμο δεν βρήκα τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού θα ξαναπροσπαθήσω, αλλά θέλω μια απάντηση από όποιον αρμόδιο ΤΩΡΑ .

Απαράδεκτη κίνηση

Τα παιδιά θα έκαναν ανοιχτή προπόνηση τύπου γιορτουλα και τους κόβουν έτσι απλά???

Μην ενδιαφέρεστε τόσο για τα παιδιά”.