Τον Ιούνιο του 2022, δικάζεται συμπολίτης μας, φερόμενος σαν δράστης της κλοπής της σφαίρας – Η σημερινή διοίκηση του δήμου φαίνεται να αγνοεί το γεγονός

Τον επόμενο μήνα (Ιούνιος 2022), δικάζεται στο Γ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, συμπολίτης μας ο οποίος φέρεται να ταυτοποιήθηκε από το υλικό που παρέδωσε ο δήμος, επί δημαρχίας Καπλάνη στις Αστυνομικές Αρχές, συγκεντρωμένο από τις κάμερες του δήμου και άλλες των γύρω καταστημάτων, κατά την κλοπή της υδρογείου, από την είσοδο της δημαρχίας, το βράδυ της 17ης προς 18ης Σεπτεμβρίου 2018.

Οι συντονισμένες  ενέργειες της Δημοτικής Αρχής Καπλάνη με εκείνες του τμήματος Ασφαλείας, πιθανότατα οδήγησαν στον εντοπισμό και σχηματισμό δικογραφίας εις βάρος ατόμου, το οποίο κατηγορείται ότι  διέπραξε την κλοπή και δικάζεται τον επόμενο μήνα.

Η ταυτοποίησή του και η άσκηση δίωξης πραγματοποιήθηκε  πριν δύο χρόνια.

Οι μάρτυρες έχουν λάβει τις ανάλογες κλήσεις από το δικαστήριο και αναμένουμε την απόφασή του.

Προξενεί πάντως εντύπωση, οτι φαίνεται πως δεν έχει ενημερωθεί η σημερινή διοίκηση του δήμου για τις εξελίξεις αυτές και ίσως γι αυτό να έχουν ειπωθεί και γραφτεί άδικα σχόλια, για τον κ. Καπλάνη και τους συνεργάτες του, για το συγκεκριμένο θέμα.

Θυμίζουμε πως σε μία αποστροφή του λόγου του, ο δήμαρχος κ. Μίχος, στα προχθεσινά αποκαλυπτήρια της υδρογείου στην είσοδο της δημαρχίας ανέφερε: «Δεν βρήκαμε τον κλέφτη, βρήκαμε, όμως τον γλύπτη».

Ο φερόμενος όμως σαν κλέφτης, δικάζεται…

Πάντως η σημερινή διοίκηση Μίχου οφείλει να παραστεί σαν πολιτική αγωγή στο δικαστήριο, υπερασπίζοντας  τα συμφέροντα του δήμου, συνεχίζοντας το έργο Καπλάνη, μετά τις εξελίξεις που αποκαλύπτουμε σήμερα.