Βάζουν βάσεις για τις μπασκέτες στο Α Λύκειο, σπάνε βάσεις. Ξαναρίχνουν βάσεις, ξανασπάνε βάσεις. Ξαναρίχνουν για ΤΡΙΤΗ φορά βάσεις σε ενάμιση μήνα και εν αναμονή εξελίξεων…

Όταν χρειάζεται να πέσουν ΤΡΕΙΣ φορές οι βάσεις για να τοποθετηθούν οι μπασκέτες στο προαύλιο του Α ΛΥΚΕΙΟΥ της πόλης μας και ήδη να έχουν ξηλωθεί δύο φορές, κάτι δεν γίνεται σωστά.

Πως μπορεί να ερμηνεύσει κανείς αυτό το γεγονός, όταν ενώ οι μπασκέτες έπρεπε να ήταν στη θέση τους και να παίζουν τα παιδιά, εδώ και εβδομάδες, ακόμα μόλις εχθές 18 Απριλίου ξηλώθηκαν εκείνες που είχαν τσιμενταριστεί στις 31 Μαρτίου και τοποθετήθηκαν νέες.

Ξηλώθηκαν εχθές λοιπόν εκείνες που έπεσαν στις 31 Μαρτίου, αντικαθιστώντας τις πρώτες βάσεις που είχαν πέσει στις 9 Μαρτίου.

Πιθανόν να είναι λίγο κουραστικό για να παρακολουθήσει κανείς το συνεχές βάζω βάσεις – σπάω βάσεις, που συμβαίνει και θα προσπαθήσουμε εικονογραφημένα να σας το εξηγήσουμε:

9 Μαρτίου εμφανίζεται συνεργείο στο προαύλιο του Α Λυκείου. Ανοίγει λάκκο, τοποθετούνται οι βάσεις των μπασκετών και τσιμεντάρονται.

Στις 28 Μαρτίου η εφημερίδα μας με δημοσίευμά της γράφει σχετικά με τις μπασκέτες που ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί και αναρωτιέται: “εκτός κι αν συμβαίνει κάτι άλλο που καθυστερεί την τοποθέτησή τους”.

Στις 30 Μαρτίου, δύο ημέρες αργότερα εμφανίζεται συνεργείο και με σφυρί αρχίζει να σπάει τις βάσεις που είχαν πέσει στις 9 Μαρτίου.

Στον καινούργιο λάκκο που ανοίχτηκε τοποθετούνται και τσιμεντάρονται νέες βάσεις.

Πέρασαν από τότε σχεδόν τρεις εβδομάδες και εμφανίζεται στις 14 Απριλίου φορτηγό με τις μπασκέτες στην καρότσα του.

Οι μπασκέτες μεταφέρονται στο προαύλιο, αλλά, ξαναφορτώνονται στο φορτηγό και αναχωρούν!!!

Για να φτάσουμε στη χθεσινή ημέρα 18 Απριλίου και για μια ακόμα φορά μηχάνημα σφυρί, σπάει και ξηλώνει τις βάσεις που είχαν πέσει στις 31 Μαρτίου και τσιμεντάρει νέες!!!

Παρακολουθούμε πλέον άφωνοι τα όσα συμβαίνουν στο προαύλιο του Α Λυκείου με την τοποθέτηση των μπασκετών όπως βεβαίως και στο προαύλιο του Α Δημοτικού Σχολείου, όπου οι εκεί βάσεις που έπεσαν 10 Μαρτίου, περιμένουν τις μπασκέτες…