Μεγάλες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες οι έλεγχοι που γίνονται από την Τροχαία στην πόλη μας, από τους διανομείς…

Μεγάλες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες οι έλεγχοι που γίνονται από την Τροχαία στην πόλη μας, στους οδηγούς δίκυκλων και ιδιαίτερα στους διανομείς.

Εργαζόμενοι σε αυτόν τον τομέα με σημειώματα και σχόλια θεωρούν υπεύθυνο το δήμο για την εκστρατεία που έχει ξεκινήσει  η ΕΛ.ΑΣ, όπως υποστηρίζουν,  κατά του κλάδου τους και διαμαρτύρονται έντονα.

Ορισμένοι μας στέλνουν και τις κλήσεις που τους έχει κόψει η Τροχαία, ύψους ακόμα και 120 ευρώ, όταν τρέχουν επί ώρες καθημερινά να βγάλουν 30 – 35 ευρώ μεροκάματο, για να συντηρηθούν και να ταΐσουν τις οικογένειες τους.

Η “άφαντη” τροχαία δεν κάνει τίποτα για τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης μας και εξαντλούν όλη τους την αυστηρότητα στους δικυκλιστές, υποστηρίζουν άλλοι συμπολίτες μας…

Εάν πράγματι κάποιος θα ήθελε να βάλει κάποια τάξη στην πόλη μας και να πατάξει την εγκληματικότητα, δεν θα εμφανίζετο ξαφνικά δυο φορές το χρόνο, αλλά θα έκανε καθημερινή την παρουσία του και τους σχετικούς ελέγχους, σε όλα τα επίπεδα.

Ας αλλάξει τακτική λοιπόν η αστυνομία και ας κάνει ουσιαστικότερη δουλειά.

Παρακάτω δημοσιεύουμε ένα από τα μηνύματα που λάβαμε, τις τελευταίες ημέρες:

“Θέλω να γίνει θέμα από εσάς όλο αυτό που γίνεται με τους διανομείς εδώ και ένα μήνα. Βγαίνουμε για 35 ευρώ μεροκάματο και μας παίρνουν τα μηχανάκια;…

… Εγκληματίες είμαστε; Συμβαίνουν Εγκλήματα δίπλα μας και εμείς κοιτάμε την κλήση στον διανομέα; Αυτή είναι η καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην Αγία Βαρβάρα; Είμαστε όλη μέρα στους δρόμους να εξυπηρετούμε και μας παίρνουν τα διπλώματα και τα οχήματα; Είμαστε σοβαροί;”

Σημειώνουμε πως ο παραπάνω συμπολίτης μας πλήρωσε επιπλέον και 103 € για να παραλάβει το δίκυκλο του που είχε μεταφερθεί σε πάρκινγκ.