Το Κεντρο Λόγου και Τέχνης έτοιμο να υποδεχτεί την Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ – Ας φύγει μόνο ο καραγκιόζ μπερντέ από την γυάλινη οροφή…

Προ μηνών το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας αποφάσισε να δοθεί το όνομα της Ελένης Γλύκατζη – Αρβελέρ στο Κέντρο Λόγου & Τέχνης της πόλης μας, που βρίσκεται στην οδό Παλ. Πολεμιστών και Καλαντζάκου.

Το ακίνητο βάφτηκε μέσα – έξω, κατασκευάστηκε ράμπα πιθανόν για να εισέλθει από εκεί με το αμάξι της, ο κήπος είδε ιδιαίτερη περιποίηση, τα γύρω δένδρα κλαδεύτηκαν, επισκευάστηκε το τριγωνάκι απέναντι, άλλαξε ο κάδος απορριμμάτων που είχε τα χάλια του, ανάβουν όλα τα φωτιστικά και όλα είναι έτοιμα για την άφιξη της κ. Αρβελέρ.

Ο καιρός είναι καλός, έχουν παραγγελθεί τα αναμνηστικά που θα δοθούν και η πινακίδα με το όνομα της,  σημαίες πρέπει να μπουν και να ανακοινωθεί η ημερομηνία άφιξης, αφού ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Πάντως ο δήμος ας φροντίσει να απομακρύνει από το τζαμένιο στέγαστρο που υπάρχει, τον μουσαμά που έχει βάλει, προκειμένου να μην στάζει νερά όταν βρέχει, μέσα στο κτήριο… 

Εκτός κι αν έχει τοποθετηθεί για άλλο λόγο.

Καραγκιοζ μπερντέ σε ένα δημοτικό ακίνητο που σύντομα θε φέρει το όνομα μιας Ελληνίδας με Γαλλική φινέτσα, δεν συμβαδίζουν.

Έτσι δεν είναι;;;