Ξηλώνονται οι βάσεις για τις μπασκέτες, που τοποθετήθηκαν προ εικοσαήμερου στα προαύλια των Α Λυκείου και Α Δημοτικού Σχολείου

Γράφαμε τις τελευταίες  ημέρες και σήμερα το πρωί, σχετικά με την καθυστέρηση που υπήρχε στην τοποθέτηση των μπασκετών τόσο στο προαύλιο του Α Λυκείου όσο και σε εκείνο του Α Δημοτικού Σχολείου και αναρωτιόμασταν το γιατί.

Δημοσιεύαμε και φωτογραφίες από τις βάσεις στις οποίες επρόκειτο να κάτσουν οι μπασκέτες και ρωτάγαμε “Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο”.

Η εφημερίδα μας δεν έπεσε έξω όσον αφορά “το κάτι άλλο”.

Αυτή τη στιγμή ειδικό σφυρί σπάει το σημείο στο προαύλιο του Α Λυκείου που είχαν τοποθετηθεί οι βάσεις και τις ξηλώνει, επειδή δεν είναι εκείνες που έπρεπε να είναι.

Πάντως ο θόρυβος που προκαλεί το σκαπτικό μηχάνημα είναι τόσο δυνατός που οι μαθητές αδυνατούν να παρακολουθήσουν το μάθημα. Γονείς επικοινώνησαν αγανακτισμένοι με την εφημερίδα μας και μας κατήγγειλαν το γεγονός.

Όταν τελειώσει το ξήλωμα των βάσεων που τοποθετήθηκαν προ είκοσι ημερών περίπου, το συνεργείο θα ανηφορίσει προς το Α Δημοτικό για να ξηλώσει και εκείνες τις βάσεις…