Δωρεάν ανοικτό αποχωρητήριο στην Αγία Βαρβάρα – Διαμαρτυρία συμπολίτη μας…

Λάβαμε από αγανακτισμένο συμπολίτη μας, κάτοικο της οδού Βύρωνος την παρακάτω επιστολή, στην οποία αναφέρεται στη συμβολή των οδών Ερυμάνθου και Βύρωνος, στο ρέμα ΒΙΟΧΡΩΜ, το οποίο έχει καταντήσει δημόσιο αποχωρητήριο σε κοινή θέα:

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

“Επιτέλους θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί εδώ και χρόνια στην διασταύρωση της Ερυμάνθου με την Βύρωνος και το ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ που βρίσκεται σε λειτουργία με την ανοχή της Δημοτικής Αρχής καθώς ήδη έχει ενημερωθεί ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος και ΟΥΔΕΝ έπραξε για να δώσει λύση στο θέαμα αυτό και την ενόχληση που νιώθουμε οι κάτοικοι της πλησίον περιοχής.

Σε σχετική παρατήρηση που απηύθυνα σε σταματημένο αυτοκίνητο ενός ταξιτζή που είναι ένας από τους βασικούς χρήστες της ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ μου απηύθυνε την φράση “άντε τράβα από εδώ ρε γύφτο που θα μου πεις τι θα κάνω; Και στην συνέχεια αποχωρώντας από το σημείο έβγαλε το αριστερό του χέρι έξω από το παράθυρο σηκώνοντας το μεσαίο δάχτυλο σε απρεπη χειρονομία.

Παρών στο επεισόδιο ήταν και ένας υπάλληλος της καθαριότητας του δήμου μας με την στολή του ο οποίος απασχολείται στο σημείο και την γύρω περιοχή.

Αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία είναι καθημερινό τακτικό σύνηθες γεγονός από κάθε είδους επαγγελματία και κατά κύριο λόγο ταξιτζήδες .

Ένας ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ κάτοικος της περιοχής

ΕΛΕΟΣ ΚΑΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ – ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΑΜΕΣΑ”.

Η εφημερίδα μας εδώ και μήνες, προκειμένου οι γύρω κάτοικοι να απαλλαγούν από την ανθυγιεινή αυτή εστία, αλλά να πάψουν κάποιοι άλλοι να πετάνε μπάζα και άλλα σκουπίδια στο ρέμα, πρότεινε στο δήμο να τοποθετήσει περίφραξη.

Δέκα μέτρα συρματόπλεγμα χρειάζεται όλο κι όλο να τοποθετηθεί αφού υπάρχει δεξιά και αριστερά και δεν έχει μόνο η γωνία.

Τόσο δαπανηρό είναι το συρματόπλεγμα που δεν αντέχει ο δήμος να τοποθετήσει;;;