Γιατί καθυστερεί η τοποθέτηση των μπασκετών στα προαύλια των Α Λυκείου και Α Δημοτικού Σχολείου;;;

Έχουν περάσει τρεις και πλέον εβδομάδες από την ημέρα που τοποθετήθηκαν οι βάσεις στο προαύλιο του Α Λυκείου της πόλης μας στις οποίες υπολογίζεται πως θα “κάτσουν” και θα βιδωθούν γερά στις βίδες που προεξέχουν, οι νέες μπασκέτες στο ανοικτό γήπεδο του σχολείου και ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί.

Κατανοούμε πως απαιτείται κάποιος εύλογος χρόνος για να στεγνώσουν τα τσιμέντα και να μην υπάρχει θέμα στατικότητας των μπασκετών, αλλά τρεις εβδομάδες φανταζόμαστε πως είναι αρκετός χρόνος πλέον για την τοποθέτησή τους.

Εκτός κι αν συμβαίνει κάτι άλλο που καθυστερεί την  τοποθέτησή τους.

Σημειώνουμε επίσης πως και άλλες εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί στο χώρο του προαυλίου, οι οποίες ξεκίνησαν επίσης και δεν ολοκληρώθηκαν.

Επειδή όμως το θέμα μας είναι οι μπασκέτες, παραμένουμε σε αυτό, αναμένοντας την τοποθέτησή τους, στις βάσεις που έπεσαν.

Στη φωτογραφία μας που ακολουθεί, είναι η μία από τις βάσεις, στην οποία προγραμματίζεται να βιδωθεί η πολλών κιλών μπασκέτα…

Πάντως χωρίς να είμαστε ειδικοί, με κάθε επιφύλαξη και σεβασμό στους ειδικούς ρωτάμε: “Μήπως οι βίδες που προεξέχουν και σε αυτές θα βιδωθεί η μπασκέτα, είναι κοντές;”

Με την ευκαιρία αναφέρουμε πως βάσεις για μπασκέτες έχουν τοποθετηθεί και στο προαύλιο του Α Δημοτικού Σχολείου, στο οποίο κάποια στιγμή πρέπει να τοποθετηθούν επίσης…