Γιώργος Μπίκος: “Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, θα γίνει μία από τις πρωταγωνίστριες ομάδες της Α Αθηνών”

Γράφαμε προ ημερών σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας μας πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ Γιώργος Μπίκος, θα αναλάμβανε Πρόεδρος στην ομάδα.

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου η ομάδα έχει Εκλογοαπολογιστική συνέλευση και θα βγεί το νέο σχήμα του Δ. Σ. με Πρόεδρο τον Γιώργο Μπίκο.

Ζητήσαμε από τον νέο Πρόεδρο μία δήλωσή του σχετικά με τα σχέδια που έχει για την ομάδα και μας δήλωσε τα εξής:

“ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΉ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟ ΒΟΣΣΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΔΡΑΙΩΣΗΣ  ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ  ΚΑΙ  ΓΗΠΕΔΙΚΕΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΕΒΑΛΑΝ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ  Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑ ΣΤΑ ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ  ΤΗΣ ΖΕΣΟΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΒΟΣΣΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΠΩ ΕΓΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΛΟΓΟ ΦΟΡΤΟΥ  ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΤΙ Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Α ΑΘΗΝΩΝ.

ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ .  

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΙΚΟΣ”