Μαρία Δημητρίου: “Η πολιτική του ΟΡΙΖΩ δεν συμπορεύεται με την δεξιά την αριστερά ή το κέντρο…” –


Καλημέρα κύριες κ κύριοι!

Η του ορίζω δεν συμπορεύεται με τη δεξιά αριστερά ή το κέντρο και ο λόγος είναι ότι τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα έως τώρα δεν επέλεγαν τους ικανότερους αλλά τους καλύτερους για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους!

Ο παραπάνω τρόπος σκέψης λοιπόν δεν συνάδει στα ερείσματα στην ιδεολογία και στην πολιτική αντίληψη των ιδρυτών του ορίζω! Η κοινωνία των ασθενέστερων κοινωνικών τάξεων που ουσιαστικά είναι και ο λόγος ίδρυσης του φορέα μας αποτελεί μια δεξαμενή ψήφων που μεταφέρεται κατά το δοκούν με κριτήρια πολλές φορές μη πολιτικά μια κοινωνία πολιτών που μέχρι τώρα εύκολα υπέκυπτε σε πελατειακές πολιτικές σχέσεις βοηθούμενη από το πολιτικό κατεστημένο!

Στις τελευταίες εκλογές υπήρχε μικρή διαφορά ψήφων ανάμεσα σε κόμματα που μπήκαν στη Βουλή σε σχέση με αυτά που δεν μπήκαν! Γεγονός που αποδεικνύει ότι η ψήφος των ομάδων που επιδιώκουμε να εκπροσωπήσουμε ότι είναι καταλυτικής σημασίας!

Είναι λοιπόν στόχος μας να τους βοηθήσουμε τους ανθρώπους που απαρτίζουν τις κοινωνικές αυτές ομάδες που πάντα ήταν στο περιθώριο τόσο της κοινωνίας όσο και του πολιτικού γιγνεσθαι να αποκτήσουν πολιτική φωνή πολιτική συνείδηση ​​και πολιτική ταυτότητα οι οποίες εκφράζονται μέσα από το ορίζω τις δημοκρατικές διαδικασίες του και τη δράση των μελών του για την επίλυση των χρόνων αλλά και των καθημερινών προβλημάτων !

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΟΡΙΖΩ

Είστε ΌΛΟΙ καλεσμένοι στα εγκαίνια του πολιτικού μας γραφείου.
Τετάρτη 7:00 μ.μ.. Οδός Κρήτης 16. 
Σας περιμένουμε!!

ΟΡΙΖΩ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !