Ο Παλαίμαχος παίκτης της ΑΠΕ Γιώργος Μπίκος για Πρόεδρος της ομάδας – Εκκρεμεί το θέμα του προπονητή

Προ ημερών πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, με τον προπονητή της ομάδας κ. Νίκο Κουνάδη με αντικείμενο την παραμονή του στην ομάδα.

Ο κ. Κουνάδης ζήτησε προθεσμία λίγων ημερών για να απαντήσει και οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι μοιρασμένες.

Θα διακοπεί η συνεργασία ΑΠΕ – Κουνάδη μόνο εάν βρεθεί πρόταση από ομάδα υψηλότερης κατηγορίας όπως πληροφορηθήκαμε ή  Α ΕΠΣΑ σε επίπεδο με προσανατολισμό ανόδου…

Πάντως και οι δύο πλευρές είχαν καλή συνεργασία τα τελευταία δύο χρόνια.

Μία άλλη είδηση είναι αυτή που ναι μεν κουβεντιάζονταν ανεπίσημα το τελευταίο διάστημα, αλλά συζητήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο Δ.Σ. σχετικά με το ενδεχόμενο ο Γιώργος Μπίκος να αναλάβει Πρόεδρος από τη νέα περίοδο, αντικαθιστώντας τον Κώστα Βόσσο, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπορεί να συνεχίσει από τη θέση που κατείχε με επιτυχία τα δύο τελευταία χρόνια.

Ο Γιώργος Μπίκος πιθανότατα θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της ομάδας στις επόμενες εκλογές που θα πραγματοποιηθούν σύντομα και φίλοι του μας έχουν μεταφέρει τη δίψα του, να δει την ΑΠΕ σε ανώτερο επίπεδο σε όλα τα πεδία.

Ο Τάκης Γιαννόπουλος με ανάρτησή του στην ιστοσελίδα των παλαίμαχων της ομάδας γράφει σχετικά και αναφέρει για τον Γιώργο Μπίκο:

“Ο Γιώργος στην ηλικία των 14χρ. υπογράφει στην ΕΛΕΟΥΣΑ ΜΑΣ, όπου για μια 12ετία περίπου και μέχρι την άνοδο στην Δ΄ Εθνική, αγωνίζεται ανελλιπώς, δίνοντας σε κάθε αγώνα .. κυριολεκτικά σώμα και ψυχή.

Όσο δυναμικός και εγωιστής ήταν μες΄ το γήπεδο, άλλο τόσο υπέρμετρα δυναμικός είναι και στην προσωπική του ζωή, όπου ότι έχει καταφέρει το έχει καταφέρει, με πολύ κόπο και υπομονή και δικαιώνεται.

Τα τελευταία 4 χρόνια, είναι αρκετά κοντά στην ομάδα και δίνει λύσεις σε πολλά θέματα”. 

Στην κεντρική μας φωτογραφία ο Γιώργος Μπίκος με τον Μιχάλη Γούναρη, σε πρόσφατο εκτός έδρας αγώνα της ΑΠΕ.