Τρεις άστεγοι στο προθάλαμο κτίσματος στο πάρκο ΜΗΤΕΡΑ – Ο δήμος το γνωρίζει αλλά…

Τρεις άστεγοι, έχουν βρει καταφύγιο στον προθάλαμο αποθήκης και μίας  τουαλέτας που βρίσκονται κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στο πάρκο ΜΗΤΕΡΑ, από την πλευρά της οδού Περικλέους.

Έχουν μαζέψει τα λιγοστά υπάρχοντά τους και τις κρύες νύχτες, όπως αυτές που διανύουμε, ή τις προηγούμενες με τις παγωνιές και τα χιόνια, προσπαθούν να επιβιώσουν.

Πάντως η παραμονή τους προκαλεί προβλήματα, αφού όπως υποστηρίζουν γύρω κάτοικοι, αφοδεύουν στο πίσω μέρος του κτίσματος και γενικότερα υπάρχει πρόβλημα υγιεινής.

Καλέστηκε η αστυνομία αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι, διότι οι άστεγοι δεν είχαν κάνει κάτι επιλήψιμο και πρότεινε οι κάτοικοι να απευθυνθούν στο δήμο και στην Κοινωνική του Υπηρεσία.

Ο Δήμος λοιπόν είναι ενήμερος αλλά δεν έχει καταφέρει να τους πείσει να αποχωρήσουν από το σημείο. Δεν γνωρίζουμε εάν τους πρότεινε κάποια λύση ή απλά τους ζήτησε να φύγουν.

Πάντως οι άστεγοι συνεχίζουν να παραμένουν στο σημείο νοιώθοντας στο πετσί τους την παγωνιά και την αδυναμία να δοθεί λύση από το δήμο…