Κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν “ΟΜΕΡΤΑ” στην ενημέρωση και τους ενόχλησε η διαρροή…

Πληροφορηθήκαμε πως κάποιοι δυσανασχέτησαν με το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας προ ημερών, το οποίο αναφέρονταν στη συνάντηση της διοίκησης του δήμου με την ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ και έχουν “αμολήσει λυτούς και δεμένους” να μάθουν πως και από που προήλθαν οι πληροφορίες στην εφημερίδα μας.

Κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν “ΟΜΕΡΤΑ” στην ενημέρωση και τους ενόχλησε η διαρροή.

Τους ενόχλησε η διαρροή, αλλά δεν τους πείραξε πως  το κυλικείο ΔΕΝ δίνεται σε άτομα της ομάδας να το λειτουργήσουν με αντιστάθμισμα την καθαριότητα του χώρου και την περιφρούρησή του.

ΔΕΝ τους ενόχλησε πως ΔΕΝ αφήνουν την ομάδα να διαχειριστεί το θέμα με τις διαφημιστικές πινακίδες ώστε να ενισχυθεί το ταμείο της, όπως γίνονταν στο παρελθόν επί άλλων διοικήσεων του δήμου.

Το ότι ΔΕΝ τοποθετείται ένα φιλέ στο κάτω μέρος του γηπέδου και χάνονται μπάλες αξίας χιλίων ευρώ τον χρόνο, ΔΕΝ τους ενόχλησε.

ΔΕΝ τους ενόχλησε ακόμα  πως η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, ακόμα και από την ΜΗ λειτουργία σωστά των προβολέων στο γήπεδο, χάνει χρήματα, αφού θα μπορούσε να διοργανώσει ποδοσφαιρικά τουρνουά και να ενισχυθεί με αυτό τον τρόπο η ιστορικότερη ομάδα της πόλης μας.

Αντί να ενοχλούνται ορισμένοι και να ψάχνουν τις πηγές πληροφόρησής μας, είναι ευκολότερο να βρουν τρόπους ενίσχυσης οικονομικά της ομάδας, γιατί οι φήμες πως δύσκολα θα συνεχίσουν στο Δ. Σ. της ΑΠΕ άτομα της σημερινής διοίκησης όλο που αυξάνονται, εξαιτίας μιας σειρά άλυτων θεμάτων και της “αδιαλλαξίας” που προσκρούουν σε βασικά σημεία…