Γενική καθαριότητα στην περιοχή του ΠΑΝΘΕΟΝ, μετά το φωτορεπορτάζ της εφημερίδας μας… – Ήταν τόσα τα απορρίμματα, που χρειάστηκε το JCB και μεγάλο φορτηγό για την απομάκρυνση των σκουπιδιών…

Γράφαμε την Τετάρτη 2 Μαρτίου πως το βουνό στην περιοχή του π. αναψυκτηρίου ΠΑΝΘΕΟΝ, θυμίζει χωματερή από την εγκατάλειψή του από το δήμο.

Σκουπίδια παντού, το μοναδικό (;) καλαθάκι επίσης γεμάτο με σκουπίδια και σκορπισμένα άλλα γύρω  από αυτό, κολωνάκια στραβωμένα, φωτιστικά σώματα σκουριασμένα και γενικά εικόνα απαράδεκτη.

Το σημείο αυτό είναι όμορφο και πολλοί συμπολίτες μας το επισκέπτονται για τη θέα του και το φυσικό του περιβάλλον καθημερινά, πράγμα που σημαίνει πως και η καθαριότητα του χώρου πρέπει να είναι καθημερινή.

Υπενθυμίζαμε στο δήμο πως σε λίγες ημέρες έχουμε καθαρή Δευτέρα και πολλοί συμπολίτες μας θα ανέβουν στο βουνό να πετάξουν χαρταετό με τα παιδιά τους και πιθανόν να έχουν καλέσει και φίλους από άλλες περιοχές, γιαυτό καλό θα ήταν να καθαρίσει το τοπίο…

Με ικανοποίηση είδαμε λοιπόν εχθές Πέμπτη, εικοσιτέσσερις ώρες από το δημοσίευμά μας, συνεργείο του δήμου, με το JCB και το φορτηγό του ΑΣΔΑ, να ανηφορίζουν στο βουνό και να το καθαρίζουν.

ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ

Πάντως δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει κάτι ιδιαίτερο για να γίνεται καθαριότητα στο βουνό στην περιοχή του ΠΑΝΘΕΟΝ.

Χρειάζεται άραγε δημοσίευμα της εφημερίδας μας για να αλλάζει ακόμα και αυτή σακούλα στον κάδο απορριμμάτων;;;