Συνάντηση Μίχου με ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ – Κυλικείο και διαφημίσεις θα ενίσχυαν την ομάδα, που μάλλον δεν δίνει ο δήμος – Δυσαρεστημένοι παράγοντές της

Συνάντηση του δημάρχου κ. Μίχου με αντιπροσωπεία της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, πραγματοποιήθηκε προ ημερών, χωρίς ατζέντα και συγκεκριμένα θέματα προς συζήτηση.

Πληροφορηθήκαμε πως στη συνάντηση δεν ανακοινώθηκε από πλευράς δήμου, ούτε δόθηκε ικανοποιητική  απάντηση σε δύο σημαντικά θέματα  που έχουν θέσει στο παρελθόν άτομα της ομάδας και έχουν να κάνουν με την ενίσχυση του ταμείου της, μέσω δύο συγκεκριμένων τρόπων.

Ο ένας είναι να δοθεί στην ομάδα η εκμετάλλευση του κυλικείου που θα λειτουργήσει στο γήπεδο,  η οποία από πλευρά της θα αναλάβει την καθαριότητα και περιφρούρηση του χώρου σαν αντιστάθμισμα και ο δεύτερος τρόπος ενίσχυσής της, είναι να τοποθετηθούν διαφημιστικές πινακίδες γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, με τα έσοδα να καταλήγουν πάλι στην ομάδα, αφού λόγω της ΑΠΕ κυρίως, θα πληρώσουν όσοι ενδιαφέρονται να προβάλλουν την επιχείρησή τους, στο γήπεδο στα Ριμινίτικα.

Σημειώνουμε πως επί προηγούμενων διοικήσεων του δήμου, ΟΛΑ τα έσοδα από τις διαφημιστικές πινακίδες κατέληγαν στο ταμείο της ΑΠΕ και αυτό ήταν ένα σημαντικό οικονομικό βοήθημα για τον ιστορικό Σύλλογο της πόλης μας, με τις πολλές και μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις που έχει.

Παράγοντες της ΑΠΕ δεν κρύβουν την απογοήτευση και δυσαρέσκειά τους, σε ανεπίσημες όμως συζητήσεις, για τις έως σήμερα εξελίξεις και τη μη ανταπόκριση του δήμου στα παραπάνω αιτήματα.

Η ομάδα χρειάζεται οικονομική υποστήριξη και ο δήμος οφείλει όσο και όπως μπορεί να την βοηθήσει…