Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, κόντρα στον ΑΣΤΕΡΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, με 1 – 2

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, το απόγευμα του Σαββάτου 26 Φεβρουαρίου, στο  παιγνίδι της με τον ΑΣΤΕΡΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ.

Το παιγνίδι μέτριο χωρίς φάσεις και ωραία ανάπτυξη από πλευράς και των δύο ομάδων, αλλά αυτό που μετράει στο τέλος είναι το τελικό σκορ 1 – 2 υπέρ της ομάδας μας.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 6 μόλις λεπτό για να ισοφαρίσει  η ΑΠΕ με τον Παναγιωτόπουλο δέκα λεπτά αργότερα.

Στο 68 λεπτό δε ο Μπίκος με εύστοχο κτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ, δίνοντας στην ομάδα μας τους τρεις υπερπολίτιμους βαθμούς, οι οποίοι σε συνδυασμό με την ήττα της ομάδας του Ηρακλείου, την οποία αντιμετωπίζει η ΑΠΕ την επόμενη αγωνιστική, μας δίνει γερή βαθμολογική ανάσα.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μπάκας Αλ., Τζώρτζης, Μπαρδώσας, Μπίκος, Κυβέλος, Τσαγκάρης (58΄ Μαζμανίδης), Μίτσκο (58΄ Πατσατζόγλου), Παναγιωτόπουλος, Κατσικανταής (84΄ Παπαδόπουλος), Μάμας

Η ΑΠΕ χρειάζεται έναν μόλις βαθμό για να πετύχει την παραμονή της και μαθηματικά στην κατηγορία και αυτό πρέπει να συμβεί κόντρα στο Ηράκλειο, στο γήπεδο μας στα Ριμινίτικα, ώστε την τελευταία αγωνιστική να πάει στα ΣΟΥΡΜΕΝΑ στο φινάλε του πρωταθλήματος χωρίς έννοιες.