Η “ΝΤΡΟΠΗ” των αθλητικών χώρων στην πόλη μας έχουν ονοματεπώνυμο – Εγκαταλειμμένα “γήπεδα μπάσκετ” σε Μεγάλου Αλεξάνδρου και Α Δημοτικό Σχολείο

Γράφαμε εχθές σχετικά με την αντίδραση του δήμου να βάλει πλαστική κορδέλα και με ένα χαρτί Α4 να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την είσοδο σε ένα “παρατημένο” αθλητικό χώρο που αποκαλεί “ΓΗΠΕΔΟ”, και στον οποίο προ ημερών τραυματίστηκε σοβαρά νεαρός μαθητής παίζοντας με τους φίλους του, σε σιδερένιο σωλήνα που εξείχε.

Η “ντροπή” των αθλητικών χώρων μαζί με εκείνον στο προαύλιο του Α Δημοτικού Σχολείου, έχουν αγανακτήσει τους συμπολίτες μας, που θέλουν να αθληθούν.

Ο λόγος για το πρώην γήπεδο μπάσκετ στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο οποίος μετά την αφαίρεση από αυτόν τον Σεπτέμβριο του 2019 των μπασκετών, έχει αφεθεί να σκουριάζει, να σαπίζει, να είναι επικίνδυνος για τα παιδιά που τον χρησιμοποιούν αφού ο δήμος μας, δεν διαθέτει άλλον αθλητικό χώρο για μπάσκετ, σε ακτίνα χιλιομέτρων.

Ο χώρος που ο δήμος αποκαλεί “ΓΗΠΕΔΟ” απεικονίζεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.

Η αγανάκτηση των νεαρών συμπολιτών μας, αλλά και μεγαλύτερων σε ηλικία κατοίκων της πόλης μας, που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ, είναι “ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ” είδος στην πόλη μας, αφού το ένα και μοναδικό γηπεδάκι βρίσκεται στο βουνό, τέρμα Δεληγιάννη και δεν είναι αρκετό να εξυπηρετήσει τα παιδιά ολόκληρης της πόλης.

Ας ξεκινήσει λοιπόν ο δήμος τα έργα ανακατασκευής τους και να δώσει στα παιδιά  γήπεδα κατάλληλα για το άθλημα που τους αρέσει.

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ