“Φτου” από την αρχή τα μπετά της πλατφόρμας – Δείχνει να εφαρμόζεται η πρόταση μας

Όπως γράφαμε εχθές το πρωί, ειδικό μηχάνημα “σφυρί” έσπασε τα μπετά των δύο πλάγιων πλατφορμών που έπεσαν πρόσφατα δίπλα στην μεγάλη πλατφόρμα της κερκίδας στο γήπεδο στα Ριμινίτικα.

Οι δύο πλατφόρμες, μία προς την πλευρά της οδού Φλέμινγκ και η άλλη προς το 5ο Δημοτικό Σχολείο, έπεσαν μικρές με αποτέλεσμα να ήταν αδύνατη η σταθεροποίηση των σκαλοπατιών σε αυτές.

Πάντως εάν κρίνουμε από τις πρώτες εικόνες που είδαμε μετά το γκρέμισμα και την προπαρασκευή του χώρου για το νέο καλούπωμα, εφαρμόζεται η πρότασή μας εξ ολοκλήρου.

1) Οι συμπληρωματικές πλαϊνές πλατφόρμες θα έχουν μήκος όσο η μεγάλη πλατφόρμα.

2) Οι Πλατφόρμες αυτές θα γίνουν αρκετά ποιο φαρδιές, από τη σκάλα.

3) Οι τρεις διάδρομοι θα επικοινωνούν μεταξύ τους.

Εάν ο δήμος αποδεχτεί και τοποθετήσει και το κιγκλίδωμα, ενός περίπου μέτρου ύψους, για την ασφάλεια όσων κινούνται στους διαδρόμους, που επίσης προτείναμε προχθές και είναι απαραίτητο, τότε η ευχαρίστησή μας θα είναι μεγάλη, διότι θα έχουμε συμβάλει στην κατασκευή ενός ολοκληρωμένου έργου.

Πάντως ο δήμος καλά θα κάνει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και να επιβλέπει τα έργα, τα ελάχιστα που κατασκευάζει, διότι τέτοιο “χουνέρι”, δεν θυμόμαστε να έχει ξαναγίνει στην πόλη μας, με το συνεχές “ράβε ξύλωνε”…