Ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποιεί η εφημερίδα “δικαιοσύνη” σε πρόσφατο άρθρο της, που θίγει μερίδα συμπολιτών μας

Ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποιεί η εφημερίδα “δικαιοσύνη” σε πρόσφατο άρθρο της, που θίγει μερίδα συμπολιτών μας.

Η εφημερίδα, αναφερόμενη σε εκείνους που τόλμησαν να γράψουν ή να προβάλλουν την άποψη τους σχετικά με την κερκίδα στο γήπεδο στα Ριμινίτικα και την πλατφόρμα που έπεσε μικρή, χρησιμοποιεί λεξιλόγιο καταδικαστέο.

Χαρακτηρισμοί απαξιωτικοί επειδή έχουν άλλοι άποψη, αλλά δεν καταλαβαίνει ο αρθρογράφος πως προσβάλλει και υποτιμά σε όρια ρατσιστικής συμπεριφοράς δεκάδες οικογένειες συμπολιτών μας, οι οποίες τυγχάνει να ζουν με τέτοιο θέμα.

Ντροπή στον αρθρογράφο, γιατί δημοσιογράφο δεν μπορούμε να τον αποκαλέσουμε, για όσα έγραψε.

Παρ΄ ότι τα σχόλια και οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιεί η “δικαιοσύνη” δεν μας “ακουμπούν”, γράφουμε το παρόν μετά από επικοινωνία – διαμαρτυρία τριών συμπολιτών μας, οι οποίοι μας το ζήτησαν και αισθάνονται θυμωμένοι, θιγμένοι και προσβεβλημένοι από την ρατσιστική αυτή αναφορά.

Ένας δε από αυτούς ευελπιστεί να πάρει θέση ο αντιδήμαρχος κ. Σωτηρόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει “αντιδήμαρχος του παιδιού” και φυσιολογικά είναι ευαίσθητος σε τέτοια θέματα, από την καθημερινή του επαφή του με τους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας.

Το λιγότερο που έχει να κάνει η συγκεκριμένη “εφημερίδα” είναι να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες αυτές.