Οι Κρητικοί, αποδεικνύουν πως κρατούν το λόγο τους και δεν ξεχνούν τους σεισμοπαθείς συμπατριώτες τους

Χθες, αργά το βράδυ της Παρασκευής 4/2, αναχώρησε νέα αποστολή βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου Μίνωα Πεδιάδος Ηρακλείου Κρήτης, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Πολιτιστικών Σωματείων.

Πρόκειται για την δεύτερη αποστολή βοήθειας, μέσα σε λίγους μήνες, από τα κρητικά σωματεία της Αττικής, προς τους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες τους.

Το πρόγραμμα, όπως πληροφορηθήκαμε, προβλέπει την παράδοση, των τροφίμων και του ρουχισμού, στους υπεύθυνους διαχείρισης, σήμερα Σάββατο 5/2.

Τα μέλη της αποστολής, Μανώλης Πατεράκης (πρόεδρος) με τους Γιώργος Χριστοδουλάκης (αντιπρόεδρο Χανίων), Παντελής Πρεντάκης (αντιπρόεδρος Ρεθύμνου), Στέλιος Παλάσσαρος, Αντώνης Βλαχιώτης και Κωστής Κοτσαμπασάκης, μόλις ολοκληρώσουν την παράδοση των πραγμάτων που μεταφέρουν στα φορτηγά, θα αναχωρήσουν το ίδιο βράδυ, από το Ηράκλειο για τον Πειραιά.


‌Τελικά, οι κρητικοί, αποδεικνύουν πως κρατούν το λόγο τους και δεν ξεχνούν τους σεισμοπαθείς συμπατριώτες τους, όπως άλλωστε τους είχαν υποσχεθεί, ακόμα και σήμερα που τα κανάλια έχουν σταματήσει την προβολή του θέματος.