Β΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ: Ενημέρωση για διενέργεια PCR και RAPID TEST

Β΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ (ΑΙΓΑΛΕΩ, ΧΑΪΔΑΡΙ, ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ PCR ΚΑΙ RAPID TEST

Ενημερώνουμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους μας εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων του Αιγάλεω, της Αγίας Βαρβάρας και του Χαϊδαρίου, καθώς επίσης τις μαθήτριες/τες μας, τους γονείς τους, αλλά και το λοιπό προσωπικό των σχολείων (καθαρίστριες, σχ φύλακες), ότι, κατόπιν επικοινωνίας μας με τον κ. Φωτεινό, υπεύθυνο του διαγνωστικού κέντρου Lumedica στο Αιγάλεω (Κ. Βάρναλη 32, τηλ: 2103004000), εξασφαλίσαμε τις κάτωθι τιμές:

pcr 25 €/άτομο

rapid 5€/άτομο

Μπορείτε να προσέρχεστε στο Διαγνωστικό Κέντρο για τη διενέργεια των tests προσκομίζοντας οποιοδήποτε έγγραφο που βεβαιώνει την ιδιότητα σας-σχέση με σχολείο (πχ βεβαίωση από τη Δ/νση του σχολείου).

Ως ΕΛΜΕ αυτό που διεκδικούμε από το κεντρικό κράτος είναι τα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού να προσφέρονται δωρεάν σε όλες και όλους. Άλλωστε στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης το pcr συνταγογραφείται.

Πρέπει κι ο Δήμος Αιγάλεω, βάσει των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων του, να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλίσει τη διενέργεια δωρεάν ράπιντ τεστ για όλους τους δημότες (πχ στο Κέντρο Υγείας).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Φωτεινό για την προσφορά αυτή. Να αναφερθεί ότι αυτή η προσφορά εξασφαλίστηκε αρχικά, κατόπιν αίτησής των συλλόγων γονέων, για τα σχολεία 10ο Δημοτικό, 5ο Γυμνάσιο, 3ο Λύκειο Αιγάλεω.

Είχε προηγηθεί πάντως και το είχαμε κοινοποιήσει, η πρωτοβουλία της Ένωσης Γονέων Αιγάλεω και η προσφορά του Διαγνωστικού Κέντρου megalab με τιμές 30 και 7 € για pcr και rapid αντιστοίχως (συμφώνησαν ακολούθως ο Δήμος Αιγάλεω αλλά και η ΕΛΜΕ).

ΑΙΓΑΛΕΩ 01/02/2022

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΤΣΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ                      ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ