Απομακρύνθηκε η πεσμένη πινακίδα – Παρέμβαση Δημοτικού Συμβούλου της Αντιπολίτευσης για την ασφάλεια των πεζών…

Γράφαμε εχθές πως μία πινακίδα ΚΟΚ είχε πέσει στο πεζοδρόμιο της Αθανασίου Διάκου απέναντι από το Γ ΚΑΠΗ και εάν δεν απομακρύνονταν κάποιος θα σκουντούφλαγε επάνω της και θα είχαμε ατύχημα.

Ζητούσαμε από το δήμο να την επανατοποθετήσει επίσης διότι κάποιο σκοπό εξυπηρετεί.

Η πινακίδα απομακρύνθηκε εχθές το μεσημέρι, δεν γνωρίζουμε από ποιόν, αλλά πίσω άφησε μεγαλύτερη παγίδα από προηγουμένως.

Στο πεζοδρόμιο εξείχε ένα κομμάτι από τον ιστό της γύρω στους 5 – 6 πόντους, το οποίο τόσο  την ημέρα, ιδιαίτερα δε το βράδυ στο σκοτάδι, ήταν αόρατη.

Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης, (θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του), ενημερώθηκε  από πέριξ κατοίκους για το πρόβλημα που θα μπορούσε να προκαλέσει το κομμάτι που εξείχε, έψαξε και βρήκε κάποιον φωσφορίζοντα κώνο, εχθές το βράδυ, τον οποίο τοποθέτησε στην σωλήνα, προφυλάσσοντας τους πεζούς από το να πέσουν επάνω του και να βρεθούν στο πεζοδρόμιο.

Ελπίζουμε πως ο δήμος θα αντιληφθεί το πρόβλημα και θα επανατοποθετήσει την πινακίδα ΚΟΚ, απομακρύνοντας τον κώνο που αυτήν τη στιγμή είναι ιδιαίτερα χρήσιμος στο σημείο.

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!